Vecka 32 nytt besökarrekord för Byggahus.se

Det må vara lågkonjunktur för byggbranschen, men det är inget som avspeglas i aktiviteten på Byggahus.se. Tvärtom slog Sveriges största sajt om att bygga och renovera nytt besökarrekord förra veckan, v 32.

Att det byggs rekordfå hus just nu syns inte i aktiviteten på Bygghus.se. Aldrig förr konsumentsajten för alla landets hus- och byggintresserade haft så många besökare som under de senaste två veckorna, v 31 och 32. Vecka 32 fick Byggahus.se hela 318 854 unika besökare enligt Sifo, som är sajtens mätleverantör.

KIA-indexlistan ligger Byggahus.se just nu på tjugonionde plats av de sajter som valt att ligga med där. Toppar listan gör Aftonbladet, följd av Blocket, hitta.se och Expressen.

Byggahus.se startades 2001 och har haft en stadig besökarutveckling sedan dess. De första åren mätte man besökare per månad istället för per vecka. I januari 2002 hade man 19 000 besökare.

Byggahus.se ligger på KIA-index sedan 2008. Vecka 32 2008 hade man 115 141 unika besökare. På fem år har alltså besökarantalet på Byggahus.se nästan tredubblats. Byggahus.se består av ett forum och en redaktionell del.