Om oss

Byggahus.se är en oberoende portal på konsumentens sida, ända sedan 2001 då Marlén Eskilsson grundade sajten.

Att Byggahus.se är en oberoende portal på konsumentens sida innebär följande:

  • Informationen vi ger är objektiv och hjälper läsaren att fatta välgrundade beslut och undvika fallgropar.
  • Företag och myndigheter erbjuds att sponsra eller annonsera på portalen, men de har inget inflytande över dess innehåll. Tjänster som erbjuds via partners har vi dock inget inflytande över.
  • Byggahus.se ska innehålla korrekt och lättillgänglig information om allt från tomt och bygglov till planering, renovering och inredning av huset. Den ska fungera som magasin där man får inspiration och nyheter, som mötesplats där man kan träffa andra i samma situation och som marknad för relaterade varor och tjänster. Byggahus.se sparar tid åt den som vill skapa sitt drömhus.
  • Informationen på Byggahus.se är granskad av fackman. Informationen ersätter inte anlitandet av fackman när man bygger hus, men förbereder den som ska bygga, bygga till eller renovera så att hon eller han kan ställa rätt krav vid mötet med kommunen, arkitekten, husfabrikanten, byggmästaren, VVS-konsulten, hantverkaren och många fler. På så sätt kan husbyggaren göra kloka val och i slutändan få ett bättre boende.

Vi står bakom

Marlén Eskilsson är ek mag från Lunds universitet och har tidigare arbetat med främst finansiell analys inom telekombranschen. Marlén är förutom grundare till Byggahus.se också dess VD och redaktör. Du når Marlén på marlen@byggahus.se.

Per Eskilsson är fil mag från Lunds universitet och har erfarenhet från såväl IT-branschen, läkemedelsindustrin och statliga verk, där han arbetat med projektledning, organisationsutveckling, kvalitetssäkring och byggande av intranät och olika internetlösningar. Per ansvarar för den tekniska utvecklingen på Byggahus.se. Du når Per på per@byggahus.se.

Vi driver Byggahus.se inom vårt aktiebolag Eskilsson & Eskilsson AB med organisationsnummer 556636-1613, där Byggahus Sverige är en registrerad bifirma.

Kontaktvägar

Ni kan kontakta oss via vårt kontaktformulär, via telefon, e-post eller genom att skicka brev.

Postadress:
Byggahus.se, Storgatan 11, 234 31 Lomma

Telefon:
Per Eskilsson, 0702-597424

E-post:
per@byggahus.se