1 338 344 läst ·
16 333 svar
1338k läst
16,3k svar
Vad blir det för mat?
Hej , det är jättegott att knaper steka sill , som är blandat i skorpmjöl m salt, eller pankos o salt. Doppa sillen och knaper stek sillen. Det blir godare enligt mig än mjöl. Lycka till.Anonymiserad 433451 skrev:[bild]
[bild]
[bild]
Stekt strömming med hemgjort potatismos.
Och en enkel rhode Island sås.
[bild]
Gräddfil, majonnäs, rödlök finhackad.
Morötter fint tärnade, grön paprika fint tärnad.
Lite citroncest.
Salt, jag kryddar med fyra peppar..
Alltså hela pepparkorn i påse..
Krydd, svart, rosé, grönpeppar..
Mortlar och häller i.
Avslutar med lite tomatpuré.
Klart..[bild]
Ett enkelt grytbröd till maten.
Vetemjöl, jäst, sirap, kruskakli, rapsolja, vatten, salt.
Bakas i en gjutjärnsgryta efter att ha jäst i ca 1 Tim.. Ingen knådning behövs..
Renoverare
· Stockholm
· 19 577 inlägg
Klippte ner några nässlor för typ 3 veckor sedan. Testade nu att göra soppa på skotten och det blev riktigt bra. Så man är inte bara låst till maj 
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Gårdagen:
Äggmacka..
Fläskestek.
Rester (potatissallad, skinka, kycklingben, sallad)
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Äggmacka..
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Fläskestek.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Rester (potatissallad, skinka, kycklingben, sallad)
Renoverare
· Stockholm
· 19 577 inlägg
Jag mejade ner några kvadratmeter brännässlor med trimmer i eftermiddags. Jag tänkte inte på att ta vara på dem, och nu det väl lite försent så jag får vänta med soppan nån vecka.AndersMalmgren skrev:
Renoverare
· Stockholm
· 19 577 inlägg










