Byggahus.se

Hantverkare fast på film - kissade i vasken

 1. Redaktionen
  På konsumentens sida Nivå 9
 2. janwide
  Medlem · Nivå 9
  Inte så trevligt gjort. Men efter sköljning och tvätt är problemet borta. Åtminstone för lägenhetsinnehavaren.
   
  • Laddar…
 3. S
  Medlem · Nivå 14
  Bara otur att det fastnar på film antar jag och anledningen kan man ju sia om men företeelsen är knappast ovanlig. Finns ju många tillfällen där toalett och annat är bortplockad och det inte finns andra möjligheter än just diskbänk eller nåt. De flesta normala sköljer nog och "sanerar" men många tycker såklart att det är vidrigt äckligt för det........
   
 4. R
  Medlem Nivå 8
  Tror det normala uppsöker en riktig toalett istället för att pinka i kundens handfat.
  För lite planering kan man nog ändå klara av.
  Fast de hade ju inget kollektivavtal så de fick väl inte kissa.
   
 5. K
  Medlem · Nivå 11
  Påminner om historien om en tjej som hade en kille på nattbesök. Hon hade varnat honom för att skapa nåt oljud så föräldrarna kunde höra. Plötsligt vill han gå på toan, men tjejen inser att en spolning kommer att låta så hon föreslår vasken i köket. Ok, men efter en stund hör hon han viskar: Finns det något papper?
   
 6. M
  Medlem · Nivå 8
  Förlåt en okunnig fråga men vad är en kattkamera?
   
 7. useless
  Självbyggare · Nivå 25
 8. M
  Medlem · Nivå 8
  Intressant, känns som att det kan bli problem med GDPR och liknande. Annars kanske en affärsidé att hyra ut katter med kameror till folk som har hantverkare hemma.
   
 9. S
  Medlem · Nivå 14
  jo så är det ju såklart men undantag finns. Annars skulle det normala vara att ingen kissar i något annat än toaletten. Men visst, det är väl mer en principsak att hantverkare såklart inte ska kissa i vasken men det handlar ju mer om etik och moral än att det skulle vara "äckligt"
   
  • Laddar…
 10. R
  Medlem Nivå 8
  Kan ju finnas buska, mackar eller så försöker man i det sista att planera att kanske inte dricka så mycket. Kommer inte ihåg alls att vi kissade ens på fungerande toaletter när jag var med farsan på sommarjobb mitt inne i Hbg centrum. Vi tog oss till mackarna eller typ offentliga toaletter.
  Jag hade tyckt det varit vidrigt om en okänd som känd snubbe pinkar i mina handfat oavsett toalett eller ej. Hade faktiskt hänvisat dem till trädgården isåfall.
   
  • Laddar…
 11. S
  Medlem · Nivå 14
  Absolut, visst är det så men tar man killar rent generellt så tror jag nog de flesta har gjort sina behov åtminstone nån gång på sådant ställe som nån annan skulle kategorisera som äckligt .........
   
 12. fia_mstd
  Husägare · Nivå 11
  Tja hemma hos dig kanske det är okej. Hemma hos en kund är det definitivt inte okej att kissa i köksbänken, oavsett orsak! En flaska, gå ut eller vad som. Men inte i vasken!!!
   
 13. Pytt
  Besserwisser Nivå 6
  Undrar hur vi kvinnor lyckas klara av att inte pinka ner oss var och varannan dag trots att de flesta av oss inte sätter oss i handfat, trappuppgångar, offentliga rabatter etc så fort det trycker på lite.. :rolleyes:
   
 14. Johan Gunverth
  Självbyggare · Nivå 17
  Ilandsproblem. Urinet innehåller urinsyra, karbanid och urea och är en utmärkt avloppsrensare. Hantverkaren gjorde alltså gratisjobb. Fortsätt kissa i duschen. ;)
   
 15. A
  Anonym
  Prostata(problem?) :thinking::)