1 338 275 läst ·
16 333 svar
1338k läst
16,3k svar
Vad blir det för mat?
Jag har svårt för lever från däggdjur men fågel tycker jag är OK.Alfredo skrev:
Jag gör ofta en parfait på kycklinglever, jättegott, kostar skit å inget, och görs på en kvart.
Med lite lök, calvados (Funkar med äppeljuice också) och lite goda kryddor.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Lite grädde.
Och i med nästan färdig kokt pasta.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Renoverare
· Stockholm
· 19 577 inlägg
Jag kan tipsa om att stycka lövbiff själv från ryggbiff av hög kvalitet. Eller be charken.
Riv lite pepparrot och sedan toppa med en rå äggula. Serveras med pommes
Riv lite pepparrot och sedan toppa med en rå äggula. Serveras med pommes
Är det inte lite synd att göra en tunn lövbiff på en så fin styckdetalj? Jag tycker biffen gör sig bättre att steka i riktigt tjocka skivor, som man sedan skivar upp ytterligare en gång vid serveringen.AndersMalmgren skrev:
Men visst låter det gott!
Renoverare
· Stockholm
· 19 577 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 19 577 inlägg
Ett annat tips på samma ämne är att använda 8 veckors hängmörad högrev till allt som kräver köttfärs. Blir som en helt ny rättG gaidin skrev:
Renoverare
· Stockholm
· 19 577 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 19 577 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 19 577 inlägg
Medlem
· Västerbottens län
· 18 024 inlägg
Jag såg en bit gravad lax innan jag gick ut till verkstan igen, det blir nog lax idag.
Protte
Protte



