Byggahus.se

Utomhusbelsyning- hur har ni gjort?

 1. Misse
  Medlem · Västra Götaland · 1 072 inlägg

  Misse

  Medlem
  Vi börjar fundera på utomhusbelysning och det skulle vara intressant att få reda på hur ni andra gjort? Är det något ni är särskilt nöjda med/missnöjda med? Bilder skulle förstås uppskattas mycket då vi letar inspiration för hur man kan belysa i första hand huset men även trädgården.
   
 2. Marlen Eskilsson
  Administrator · Skåne · 7 260 inlägg
  Vi satte belysning i en gång, ett antal smågatstenar byttes ut mot lampor i samma format. Jag gillar inte det. Kanske är det armaturen som är dålig. Fast andra har sagt att det är fint, men det tror jag de säger för att vara snälla :)

  Hederlig belysning på väggen ska inte underskattas, den är vi jättenöjda med.
   
 3. Misse
  Medlem · Västra Götaland · 1 072 inlägg

  Misse

  Medlem
  Tack för inspirationen Marlene! Jag tycker både om er väggbelysning samt hur ni har belyst er gång (och jag menar det!).
   
 4. chris47
  Medlem · 1 011 inlägg
  Vi har valt att styra utebelysningen med fjärrkontroll. Det är många olika lampor som ska kunna regleras och vi hade inte några brytare lediga inne i huset. Det känns superlyxigt att styra allt "remotely" ute eller inne. Man kan ha en fjärrkontroll i bilen som man kan tända med när man kommer hem på kvällen (på vintern) och man kan även sätta dimmer på vissa lampor, man kan även timerstyra belysningen med fjärrkontrollen när man ska åka på semester.
  /CC
   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.