Byggahus.se
Skrivet av: Fågelvänn

Men vad händer med småfåglarna och deras ungar o, alla börjar ha sådana här myggfångare. Flugsnapparen har fungerat i tusentals år och för mig får han fortsätta att fånga myggen runt mitt hus.
 
Skrivet av: MickeH

De där maskinerna är suveräna. Jag har en MM Defender. Elförbrukningen är försumbar men visst kostar det att få bort myggen men det är ett pris jag är villig att betala. Till och med mina grannar märker av effekten av min. :)
Vad gäller småfåglarna så klarar de sig, de klarar sig ju torra somrar när det är färre mygg, så det var en onödig/okunnig kommentar.
Har man inte ett myggproblem förstår man inte hur påfrestande det är att knappt kunna vara ute längre stunder, så bespara oss era okunniga kommentarer tack.
 
Skrivet av: Björn

Annika; Få bidrag? Tänk på barnen? Nog märks det att vi bor i Sverige! Bidrag är det första folk (vissa iaf) tänker på! Och du - det finns andra än barnen att tänka på. DaltSverige!
 
Skrivet av: Schwen

Precis som med allt annat alltså. Mycke snack (reklam) och lite verkstad. Precis som med värmepumpen så kräver apparaten månatlig rengöring och gasen som skulle räcka hela säsongen räckte alltså bara en månad. Kräv en skriftlig garanti om att det som sägs i reklamen även gäller även dig som har den på dygnet runt och utomhus. Obs! UTOMHUS, inte på toan. Annars blir det som Volvoverkstaden frågade: "Kör du med bilen när det regnar?" ;-)