Byggahus.se

Offert på hus

 1. T
  Medlem · 14 inlägg

  tommyand

  Medlem
  Hej!
  Har en klar ritning till ett enplanshus på 139kvm, är det någon som har ett bra förslag på vem man ska skicka till för offerter ? Någon med bra pris o kvalitet och som bygger i hindåstrakten (västra götaland)
   
 2. T
  Medlem · 14 inlägg

  tommyand

  Medlem

  Re: Offert på hus

  Låter bra, vad heter dom ?
   
 3. sandhall
  Medlem · 1 615 inlägg

  sandhall

  Medlem

  Re: Offert på hus

  Hör med OnsalaVillan. Vi bygger vårt egenritade 1½-hus med dem och uppfattar dem som prisvärda om man är ute efter totalentreprenad. Bra grundstandard med rimliga priser när man vill uppgradera.

  Vi skall precis påbörja schaktningen och har inte hunnit så långt i byggprocessen än, så vi har ingen erfarenhet av den biten. De uttalanden vi sett i detta forum och på annat håll har dock varit nästan 100% positiva.

  Har även hört mycket gott om Rejnäs Villan (lösvirke). De var dock så extremt uppbokade när vi kontaktade dem så de kunde inte åta sig fler uppdrag.
   
 4. L
  Medlem · 32 inlägg

  Lou

  Medlem

  Re: Offert på hus

  Emmakr

  Jag är också nyfiken på vilket företag du pratar om! :)
   
 5. G
  Medlem · 276 inlägg

  greenbay

  Medlem

  Re: Offert på hus

  Jag antar att du känner till Bollebyggdshus?
  "Valfrihet som standard"
  Vi hade de och Karlsson hus att välja på, eftersom knappt någon annan kunde bygga "vårt" hus, utan ville sälja "sina egna hus".
  Det blev Bollebygdshus för oss. Visst, huset ser inte ut som ett Karlssonhus i smådetaljerna, men prislappen gjorde det inte heller!! För oss var planlösningen och kommunikationen viktig.
  Lycka till!
  mvh
  Peter
   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.