Byggahus.se

Gipstak? Dyrt?

 1. C
  Medlem · 1 inlägg

  crisis

  Medlem
  Hejsan! Ska precis börja bygga ett nytt hus och kollar runt lite på olika innertak. Tycker ju att ett spacklat vitt gipstak är allra snyggast. Men vad är skillnaden i pris på det och vanligt panel...Vilket är dyrast. Man har ju fattat att det ska vara riktigt jobbigt att spackla och måla ett sånt tak. Men jag menar om vi ska ha panel så ska det ju vitlaseras och det är ju inte så roligt det heller kanske..Så det går väl jämt upp...
   
 2. D
  Medlem · 500 inlägg

  Re: Gipstak? Dyrt?

  Det du säger stämmer nog bara om du skall lejja bort arbetet. Panel i taket är inte speciellt dyrt. Inte gips heller iofs, men det skiljer inte så otroligt mycket som man kan tro. Gips är otroligt dyrt om man tänker på vad man egentligen får.

  Tidsmässigt är det fort gjort att slänga upp gips, även fast man behöver vara två för att det skall vara riktigt smidigt.

  Tänk inte på priset, det skiljer inte så otroligt mycket egentligen. Välj det ni känner för och tror att ni skulle uppskatta en längre tid. Självklart är det svårt att säga vad man tycker om 10 år. Vad är modernt då? Är man inte alldeles för vågad utan kör mer på det klassiska så kan man nog vara nöjd ett bra tag.
   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.