Byggahus.se

Gardena Sileno - Den enda stora tråden

 1. M
  Medlem Nivå 3
  Tryck höger- och vänsterpil samtidigt är väl i så fall motsvarigheten?
   
 2. W
  Medlem Nivå 3
  Jag har råkat ut för detta också, ett par gånger, men inte grävt ner mig i det. Oklart om det det är pga av att den misslyckas med dockningen eller ingen laddning över natten även här. Smart City 500.
   
 3. E
  Medlem · Nivå 19
  Kolla laddblecken på klippare och laddstation. Kopparytorna kan bli belagda med smuts eller ärga. Rengör med lite sandpapper.
   
 4. G
  Medlem · Nivå 7
  Jag har för mig att jag har provat det och att det inte fungerade.
   
 5. J
  Medlem Nivå 3
  Och idag körde den ut 3 meter och stannade, klagande på tomt batteri. Så, på något sätt tror den att den har laddat fullt, kör ut, och får direkt tomt batteri. Låter nästan som att något gått sönder. Finns det något man kan mäta på för att få en uppfattning om på vilken sida felet är, laddaren eller roboten?
   
 6. E
  Medlem · Nivå 19
  Har den fortfarande garanti kvar så låt en ÅF kolla upp den.
  Spontant låter det som defekt batteri.
   
  • Laddar…
 7. M
  Medlem Nivå 1
  Har haft en mus i min Gardena Sileno City 250. Skulle köra igång den manuellt och när den startade så sprang där ut en mus ur klipparen. Kan säga att vi två blev nog lika rädda .
  Tänkte nu bara så den inte har tuggat på något olämpligt under karossen. Hur får man av karossen på 250. Står inget i bruksanvisningen och jag vill inte bara rycka och slita upp den.

  Kan också berätta att nätten efter så har musen vandrat upp i himlen då den jäkeln kom tillbaka.
   
 8. G
  Medlem · Nivå 7
  Jag vet inte hur man gör, men den är ju mer vattentät så det kan göra det svårare. Förhoppningsvis så betyder det även att det mesta är inkapslat så att musen inte kommer åt det lika lätt.
   
 9. Koningsbakkae
  Medlem Nivå 3
  Fick tillbaka min robotgräsklippare idag. De hade bytte moderkort och hjulmotor på den. Allt på garanti givetvis.
   
  • Laddar…
 10. B
  Medlem Nivå 1
  Är det någon som vet hur länge Sileno +1600 ska vara ute och klippa mellan laddningarna när den är helt ny? Min laddar i ca 1,5-2 timmar och sedan är den ute och kör i ca 30-40 minuter. Är det normalt?
   
 11. G
  Medlem · Nivå 7
  Det står i manualen. Jag har inte en 1600 själv men skulle gissa på 60-90 minuter minst. Kanske mer med tanke på laddningstiden.
   
 12. S0502Y
  Renoveringsnovis Nivå 1
  Hur får man bort karossen för underhåll? Fullt med gräs där under.Hittar inget om det i bruksanvisningen.
   
 13. E
  Medlem · Nivå 19
  • Laddar…
 14. M
  Medlem Nivå 2
  Hej!

  Jag har just köpt en Gardena smart sileno 1000 som jag tänkt installera till våren. Jag har redan nu börjat fundera lite men kan inte komma fram till hur jag bäst skall dra guidekabeln eftersom min robot inte stödjer att ha två. Har någon tips på bästa lösning? Tack på förhand!
   
 15. S0502Y
  Renoveringsnovis Nivå 1