Nyhet: Vi lanserar Byggahus.se SHOP

Idag är det en stor dag för Byggahus.se. Vi lanserar Byggahus.se SHOP, en butik här på Byggahus.se. Äntligen, vill jag säga. Redan när jag formulerade affärsidén för Byggahus.se 2001 skrev jag att sajten bland annat ska fungera som en marknad för relaterade produkter. För det kan väl inte bara vara jag som tycker det är kul att shoppa?

Tröjor

Vi börjar med att erbjuda ett litet urval av produkter som vi själva gillar. Bland annat har vi tagit fram några riktig bra arbetströjor med verktyg på för alla våra verktygsintresserade medlemmar.

Sedan har vi ett urval av de bästa byggböckerna, de man verkligen kan ha nytta av. Detta är böcker som jag själv har läst om och om igen, och jag tycker naturligtvis att andra också borde läsa dem. Fler titlar är på väg in redan nästa vecka.

Vi erbjuder dessutom ett antal prylar till hemmet. Däribland Weras verktygskalender för vintern 2020 och ett utbud av säkra vedklyvar från Kindling Cracker.

Julkalender

Detta är bara början. Vi kommer att jobba löpande med att ta in nya, roliga och smarta produkter som förgyller och gör vardagen enklare för dig som bygger och renoverar. Du får hemskt gärna tipsa om vad du skulle vilja handla i Byggahus SHOP!

Klicka här för att komma till Byggahus SHOP.