personstarthumb-up

våtrumstapeter

3k läst  3 svar

 1. D
  Medlem Nivå 1
  Är det någon som har satt upp våtrumstapet av fabrikat "TARKETT" Brick gray på vägg och Kiruma Dark gray på golvet. Ser bra ut i broschyr men hur ser det ut in verkligheten.
  Tacksam för snabba svar
   
 2. M
  Medlem Nivå 1
  Vi har precis vart och kollat på Tarkett Brick grey i verkligheten och den är snygg. Mattkillen sa att det har ett kakel i precis samma färgskiftning. Skiftar lite i färg vilket är en smaksak om du tycker är snyggt eller inte. Men jämfört med Forbos New York så är den väldigt platt i jämförelse. Vi kommer köra brick grey på väggarna och det vita pluppgolvet pastille på golvet. Men kiruma grey på golvet var skitsnyggt, bara det att vi har så mikroskopiska badrum så vi ville ljusa upp det lite. Badrumsrenoveringen blir inte förrän till våren dock.
   
 3. S
  Medlem Nivå 2
  Har själv funderat på Pastille fast hört av dom som har den att den är ett hvete att hålla ren då det samlas skit i eller runt hålen.
   
 4. M
  Medlem Nivå 1
  Själva plupparna är upphöjda, men inte så upphöjda som det vanliga gummigolvet, utan det rör sig om kanske 1 mm. Det gjorde att jag tyckte att de inte kan vara så svårstädade trots allt. Jag har även frågat massor av folk på ínredningssajten Styleroom som har sådana golv eller likvärdiga. Schamporester och sån skit fastnar ju på golven i vilket fall. Så att skrubba av duschgolvet 1 gång i veckan är nog egentligen lämpligt oavsett vilket golv man än väljer...
   

Hej där! så kan du också ställa frågor i forumet. :love: