Byggahus.se
 1. Byggahus.se är oberoende på konsumentens sida Regler

Familjen Hedin flyttade huset

 1. Redaktionen
  På konsumentens sida · 3 188 inlägg

  Redaktionen

  På konsumentens sida
  Har du hittat ett toppenhus som ligger i fel läge? Gör som Maria och Joakim, flytta huset. ? Det som verkade overkligt då blev helt naturligt för oss, säger Maria Hedin.


  Du kan läsa artikeln här: Flytta hus - familjen Hedin
   
 2. E
  Anonym

  Ej verifierad

  Anonym
  Skrivet av: Holger Wästlund

  Du får det helt gratis! Villkor: Flytta hela huset eller riv det. Huset är byggt i två våningar, har sex rum och kök och en byggnadsyta på 120 kvm. Det är ett gediget boningshus som kan hålla länge än. Svenska kyrkan i Knislinge pastorat skänker bort ett bra hus. Kyrkan har inte längre behov av huset. Dessutom ligger huset illa till. Det måste bort. - Huset är både starkt och gediget. Rejält byggt runt 1937 och fortfarande i gott skick. Nya fönster har satts in under de tio senaste åren. Bra tak, rejäl stomme. Kan hålla länge än. Många intresserade har redan hört av sig till kyrkoförvaltningen i Knislinge. Folk har några veckor på sig för att bestämma sig. I mitten av oktober måste saken vara avgjord. Ett unikt tillfälle för den som är kan tänka sig att flytta huset och kan bygga om eller renovera hus, menar kyrkvaktmästaren som själv varit byggnadssnickare under många år.
   
 3. E
  Anonym

  Ej verifierad

  Anonym
  Skrivet av: Arvid.nordenhem@hotmail.com

  Hej!
  Läste om din faktiska berättelse!
  Jag har möjlighet att flytta ett från Djursholms till Åre, vore tacksam för dina tips och förslag på erfarna personer/företag som kan utföra denna typ av uppdrag!
  Vänligen
  Arvid Nordenhem
  Mobil 0766317775
   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.