Byggahus.se

www.billigtminireningsverk.se, erfarenheter?

 1. E
  Medlem Nivå 1
  Jag har alldeles nyss (ett par veckor sedan) varit i kontakt med billigtminireningsverk.se och fått div. info om verket mailat till mig. Där visas genomgående fem kammare så antingen skickar de ut missvisande information och försöker lura sina kunder eller så pratar ”siggen” goja. Siggen verkar ju inte okunnig i ämnet minireningsverk och en vild gissning vore kanske att hen jobbar med konkurrerande verk och vill skada billigtminireningsverk.se’s rykte, men vad vet jag ‍♂️
   
 2. A
  Medlem Nivå 1
  Intressant...
  Kanske ska maila direkt och se vad man får för svar, är det de "gamla" 5-kammar verken så är det ju väldigt intressant. Jag menar betalar man 45000kr och får ett annat verk så har man ju rätt att häva köpet i vilket fall...
   
 3. T
  Medlem Nivå 1
  Hade man varit konspiratorisk hade man tittat vad bolagsledningen för AgustEco AB heter i efternamn....
   
 4. E
  Medlem Nivå 1
  Det hade man kunnat göra. Och kikat lite på hens poster i andra trådar. Men jag har bättre saker för mig, som att fråga billigtminireningsverk.se hur det förhåller sig med den påstådda ändringen. Återkommer :)
   
  • Laddar…
 5. M
  Medlem Nivå 1
  Ha ha, Jag gjorde detsamma, kontaktade dessutom billigtminirening och fråga.... Han bara sucka och sa att det var samma verk som förut, och att det verkligen inte var första gången det skarvades om honom.
   
 6. G
  Medlem Nivå 1
  Hur ser prisbilden ut på Agusteco då? Ser gärna ett priskrig på minireningsverk så vi närmar oss vad verken kostar nere i Europa. 45 papp för något som kostar 20 i Polen är lite i överkant.
   
 7. E
  Medlem Nivå 1
  Fråga siggen, han kan säkert lösa en bra deal ;)
   
 8. I
  Medlem · Nivå 19
  Jag fick offert från AgustEco för ett par månader sedan och då låg ett AT-8 (motsvarande det som billigtminireningsverk.se säljer) på 59k. Det som skiljer vad jag kom fram till är att luftpump och flockningsmedel är inbyggt ovanpå verket som visats tidigare i tråden.

  Annars är det samma verk som säljs, alltså Aquatec och AgustEco är den officiella svenska återförsäljaren.

  //Fredrik
   
 9. V
  Medlem Nivå 1
  Inloggade ser högupplösta bilder Logga in
  IMG_5785.JPG
  Inloggade ser högupplösta bilder Logga in
  AT8 före 2018.jpg
  Med och utan inbyggd luftpump, elektronik styrning, dosering flockningsmedel och i botten en tank för flockningsmedel. Det är samma verk med och utan ;-)
   
  • Laddar…
 10. G
  Medlem Nivå 1
  Värt att ta släpkärran på bilen och åka en sväng. Runt 15 tusen får man betala för ett AT-8 ut till kund. Förstår inte varför det måste bli 4 gånger så dyrt när det passerar gränsen. Eller jo det förstår man om man kollar på vad konkurrenterna tar.
   
 11. V
  Medlem Nivå 1
  Om du vill ha styrning och dosering flockningsmedel integrerat, tror den på svenska heter "AT6-30 kemisk doseringsutrustning", räkna med 7 - 8 000kr till (VAT inkluderat).
  Passa på att ta med en 20l dunk med flockningsmedel. kostar mindre än 300kr!
  Rekommenderar släpkärra, 6 bildäck, 2 spännband.
  Inloggade ser högupplösta bilder Logga in
  dosering o el.jpg
   
 12. G
  Medlem Nivå 1
  Perfekt, man vill även ha tillägget fosfor kvävemodul (kallas P modul på hemsidan) som finns som tillval antar jag? Eller är det denna du pratar om här?
   
 13. T
  Medlem Nivå 2
  Ta in offerter från några som har bra recensioner. Vi fick betala ca 20000:- efter ROT för grävning inklusive material. Kopplades in på befintligt avlopp. UV - Brunn och sedan en singelbädd som Värmdö kommun krävde . Detta skiljer mellan olika kommuner.
   
  • Laddar…
 14. Torbjörn Berggren
  Lösvirkesbyggare Nivå 2
  Förlåt min okunskap, men vart sitter dunken med flockningsmedel, eller är det ingen dunk när det är integrerat på verket?
   
 15. V
  Medlem Nivå 1
  Hej,
  Se min bild. Det bruna locket, under där är "dunken".
  Du ser sugslangen gå ner i botten, ner i "dunken".
  Jag har en tratt som jag sätter ner i påfyllningshålet för att inte spilla när jag fyller på flockningsmedel.
  Röd lampa lyser när det är slut.
  H/Uffe