Byggahus.se

Varning för Väastsvenska Bygg & Måleri !!! Anders Krahner !!!

 1. M
  Medlem · 4 inlägg

  malle21

  Medlem
  Hej! Hoppas jag kan hjälpa andra genom detta inlägg så inte fler bli drabbade av denna oseriösa, oprofessionella och dåliga killen Gör ingenting med Västsvenska Bygg och Måleri eller ägaren anders krahner! Avråder alla att inte anlita Anders Krahner eller Västsvenska Bygg&Måleri för något jobb.
  Det blir bara problem, merkostnader, tillställningar osv...
  Anlitade dom för installation av solceller och om ni vill slippa problem, välj något annat företag. Nästan allt i kontraktet bröts. Det var så här:
  Fram tills jag signerade offerten var han jättetrevligt och hjälpsam, men efter min första betalning (för att dom skulle beställa material) sket han i nästan allt. Det var sagt att dom börjar i april och är klara i slutet av mai/början på juni. Men ingenting hände, jag bad om ett datum för starten flera gånger men fick inget. han meddelade sen att byggställningen blev stulen och dom ska köpa en ny, och det tar några veckor. ok... idag tror jag han ljög och det var bara fördröjningstaktik men då trodde jag på honom. så det blir efter sommaren. (redan 3 månader för sent). Sedan ringde han för att jag jagade honom att få ett startdatum, efter lång diskussion sa han: "jävla tur att jag spelar in samtalet, vi börja nästa vecka" och så klart hände inget. Det värsta är att det tag nästan ett år tills det blev färdig. Hans nya byggställningen hade vi i flera månader runt huset, enligt offert skulle installation ta ca 2-3 veckor.
  Det står dom jobbar i sträck, vilket dom inte gjorde. Dom var här mest i helgen på söndagar och donade fint när vi hade småbarn.
  Det står att dom inte påbörja andra jobb under tiden men det gjorde dom.
  Det står dom inte anlitar inte underentreprenörer, men det gjorde dom. ...Några utländska killar som kastade sina fimpar överallt i vår trädgård!
  Eftersom vi var mitt i en totalrenovering så hade vi enorma merkostnader eftersom vi inte kunde fortsätta och hela planen rasade, vi fick flytta fram det mesta med ett år!!!
  ...finns ju inget annat att ta hand om som småbarnsförälder.

  Dom beställde en superstor skräpcontainer på var infart som blockerade allt, och sket i att beställa hämtning, wtf dom betalar ju hyra för det ... men efter 3 månader och mycket letande hittade ett ett etikett med nummer på containern, fick ringa själv och be om hämtning. (vi kunde inte börja med garaget pga detta)
  vid leveransen av solcellerna saknades delar, vilket dröjde ännu mer.
  På vår gräsmatta hittade vi totalt 4 kaffemuggar med spikar, skruvar vassa och spetsiga plåtrester, och små spetsiga metallspån. fick köpa magneter och leta genom fu__ing gräsmattan för att inte barnen skulle få i nån rostig spik.
  Det sjukaste... dom monterade en sprucken solcellspanel! det bytte dom när JAG upptäckte det.....
  Idag ser vi att plåtarbetet börja buckla sig och är felaktig utförd osv...
  Elektrikern var också mycket dåligt aviserad av Anders K, (men själva elektrikern gjorde ett bra jobb)
  Krahner hade inte ens koll hur man anmäler detta hos energi bolaget eon, och tyckte det var inte hans uppgift men det är hans uppgift.
  Containers tryckte sönder lite asfalt på vår infart, det rann inte lite vatten vid ett fönster efter plåtarbetet och det saknas utkastare vid stuprör, samt att det inte är gjord enligt ritningar.
  SÅ ANLITA INTE ANDERS KRAHNER ELLER VÄSTSVENSKA BYGG! dom beter sig som riktiga ........
   
 2. H
  Medlem · 257 inlägg

  Husbuset

  Medlem
  • Laddar…
 3. H
  Medlem · 257 inlägg

  Husbuset

  Medlem
  Kolla alltid upp folk på mrkoll.se och sök här på byggahus.se då hade du sett både misshandelsdomen och hans dåliga referenser här.
   
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.