Byggahus.se

Var hitta barnstaket?

 1. H
  Medlem Nivå 1
  Vi behöver ett staket för att hålla vår 1,5-åring från att komma ut på vår parkeringsplats och därmed ha tillgång till den lilla bilvägen vi har bredvid. (Parkeringsplatsen är en hel husbredd - inga grindar räcker.) Det bör inte vara mer än 70 cm högt (gärna kring 50), för att kunna passeras av oss med långa ben - staketet kommer att ligga mellan ytterdörren och övriga tomten. Dessutom vill vi undvika trä om vi kan, pga underhållsbehovet. Tyvärr kommer staketet att vara väl synligt för alla förbipasserande, så vi vill ogärna ha ett stängsel. En häck fungerar inte på platsen, så det går inte att dölja stängslet heller. Grävning och gjutning är inga problem.

  Någon som vet var man kan köpa ett billigt massproducerat lågt järn/aluminiumstaket? Andra fungerande förslag med tanke på alla begränsningar?
   
 2. Åsa Lund
  Husägare · Nivå 14
  Jag hade trots allt tagit ett fabrikstillverkat staket av tryckt virke men låtit bli att måla det. Det håller tills dess barnet är gammalt nog att inte vilja gå ut på gatan, sen kan ni riva det.
   
 3. harry73
  Allvetare · Nivå 23
  Allt kommer att hålla tils barnen är lite större
   
 4. H
  Medlem Nivå 1
  Kanske skulle försöka med trä ändå, då.