1 339 271 läst ·
16 349 svar
1339k läst
16,3k svar
Vad blir det för mat?
Bättre sent än aldrig…😉
Bild på Svärmors Påsktårta.
I detta recept var mellanlagret vanilj/smörkräm samt frukten utbytt till en Brynt Smör+kokosblandning.
Mycket God (även om jag velat ha liite syra/sött i form av ananas eller mango etc👍
Bild på Svärmors Påsktårta.
I detta recept var mellanlagret vanilj/smörkräm samt frukten utbytt till en Brynt Smör+kokosblandning.
Mycket God (även om jag velat ha liite syra/sött i form av ananas eller mango etc👍
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Lustig lunch.. maken hade köpt ett par burkar färdig Tom Kha .. soppa.. (kors i taket, var riktiga kycklingbitar i! 😳)
Vi delade ett par körsbärstomater och lät dem koka med.. 👍
Var gott.. även om det inte var i närheten av den/tom kha/min favvissoppa på ”thaistället” 😊
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Vi delade ett par körsbärstomater och lät dem koka med.. 👍
Var gott.. även om det inte var i närheten av den/tom kha/min favvissoppa på ”thaistället” 😊
De får duga i krisSnigla skrev:
Gjorde LUFSA för första gången igår..
[bild]
DVS en gigantisk raggmunk med bacon.. gjord i ugn!
[bild]
Serverades med lingonsylt 😊👍
Kommentar: För mycket peppar (vilket känns konstigt att nämna, då jag pepprar allt..) och lite för lite sälta! Tror att baconet är lite för ”vekt”.. ska prova att klippa stekfläsk i bitar nästa gång istället!
Inget foto men...
Sprödbakad fisk med remouladsås och kokt potatis samt ett berg av riven morot på Blå Lågan just utanför fabriksområdet.
Skulle lätt kunna äta panerad fisk 5 dagar i veckan.
Sprödbakad fisk med remouladsås och kokt potatis samt ett berg av riven morot på Blå Lågan just utanför fabriksområdet.
Skulle lätt kunna äta panerad fisk 5 dagar i veckan.











