1 340 919 läst ·
16 366 svar
1341k läst
16,4k svar
Vad blir det för mat?
Ser ju ut som fina biffar. Wallenbergare ska vändas i Ströbröd innan stekningK Kjell_G skrev:
Dotterns bidrag ser delikat ut
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Hmmm! Du får beskriva vad ”gurkmajonnäs” är? Majonnäsgurka vet jag vad är, men gurrrkmajonnäs! NääK Kjell_G skrev:
Själv så bjöd jag mig själv på suggel gjord på vedspis, med vindkraftspark i bakgrunden för att dämpa hettan från chilin
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Grannen kallar det för kurkkumajoneesiNoramasen skrev:
Tror att det var ett test ifall vi passade ihop, och fortfarande ifall vi är överens om något annat, så tar vi upp denna vattendelare för att få fortsätta en meningsfull och utvecklande diskussionFredrikR skrev:
Men det KAN vara en dialektal fråga, och vill man höra till majonäteten så säger man självfallet MAJONÄSGURKA.










