1 339 208 läst ·
16 349 svar
1339k läst
16,3k svar
Vad blir det för mat?
Grillspett med fläskfilé, paprika, rödlök, tomat, bacon, prinskorv!
Marinad till fläskfilé-citron, rosmarin, vitlök, olja.
Grillad svamp i dressing.
Potatissallad med cf, majonnäs, senap, gurka, purjo, kapris.
Peroni Capri i glaset.
Marinad till fläskfilé-citron, rosmarin, vitlök, olja.
Grillad svamp i dressing.
Potatissallad med cf, majonnäs, senap, gurka, purjo, kapris.
Peroni Capri i glaset.
Salsicciafärssås och spaghetti !
Jag har kanske dragit detta en gång förut, men jag kan inte undvika att igen tipsa om detta otroligt snabba och enkla recept.
Det tar bara några minuter längre än tiden att koka spagettin.
Jag brukar köpa färsen när det är lite bättre pris, och denna gång blev det denna:
Färsen brukar jag faktiskt hacka upp lite med kniv innan, dvs skära tunna skivor av färs i denna form, så behöver man inte gneta så mycket i stekpannan.
Sen i pannan med färsen, den har tillräckligt med fett i sig själv, starta på medelvarm stekpanna och dra på max direkt efter att färsen kommit i.
Vill man ha det riktigt busenkelt så kör man sen bara i en förpackning smaksatt pastasås per 400-500gr färs.
Arrabiata ger rätt bra fart i smaken genom sin hyggligt rejäla chilihetta, en gång gjorde jag på 900gr färs och tog en Arrabiata och en basilika-kryddad, blev mer svenskt-lagom.
Men jag brukar grovriva i en stor eller två små/medel morötter också, det drygar ut och smakar precis lika gott.
Så, fräs upp färsen, i med riven morot, i med en rejäl dutt oregano (eller som jag körde här, pizza-krydda, som har mest oregano) eller den örtkrydda du gillar. Puttra på medan pastan kokar färdigt.
Just idag så provade jag Icas finkrossad tomat med chili, och rev även ner en del spetskål, inte bara morot, funkade riktigt bra det med.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Jag har kanske dragit detta en gång förut, men jag kan inte undvika att igen tipsa om detta otroligt snabba och enkla recept.
Det tar bara några minuter längre än tiden att koka spagettin.
Jag brukar köpa färsen när det är lite bättre pris, och denna gång blev det denna:
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Färsen brukar jag faktiskt hacka upp lite med kniv innan, dvs skära tunna skivor av färs i denna form, så behöver man inte gneta så mycket i stekpannan.
Sen i pannan med färsen, den har tillräckligt med fett i sig själv, starta på medelvarm stekpanna och dra på max direkt efter att färsen kommit i.
Vill man ha det riktigt busenkelt så kör man sen bara i en förpackning smaksatt pastasås per 400-500gr färs.
Arrabiata ger rätt bra fart i smaken genom sin hyggligt rejäla chilihetta, en gång gjorde jag på 900gr färs och tog en Arrabiata och en basilika-kryddad, blev mer svenskt-lagom.
Men jag brukar grovriva i en stor eller två små/medel morötter också, det drygar ut och smakar precis lika gott.
Så, fräs upp färsen, i med riven morot, i med en rejäl dutt oregano (eller som jag körde här, pizza-krydda, som har mest oregano) eller den örtkrydda du gillar. Puttra på medan pastan kokar färdigt.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Just idag så provade jag Icas finkrossad tomat med chili, och rev även ner en del spetskål, inte bara morot, funkade riktigt bra det med.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Redigerat:
Pommes , såser , salladen och drickan fick godkänt, men vetefan vad "köttet" var gjort av, kanske Oskicks Eccoskor, eller dåligt kryddad pappkartong, äh fy faan vicket bottennapp.FredrikR skrev:
Ikväll blev det Spicy Chicken hos Great Burger , jäkligt god. Hoppas de kommer till Sverige. https://www.great.ax/










