Byggahus.se

Skandhus ab

 1. Patrik one 1
  Medlem Nivå 1
  Hej
  Någon som känner till Skandhus Ab? Ska bygga nyckelfärdiga hus över hela Sverige. Vi är nära att köpa ett nyckelfärdigt hus som står klart påplats och bara väntar på en köpare. De bygger bara stenhus
   
 2. F
  Medlem · Nivå 19
  Ser inte ut att vara ett aktivt bolag och har inte haft någon vidare omsättning innan så förmodligen har de inte byggt ett enda hus ännu. Jag hade inte velat vara först på bollen där.
   
 3. Patrik one 1
  Medlem Nivå 1
  Huset står på plats och är besikta av (en förhoppningsvis oberoende) bisktningsman. Är det ändå en chansning att köpa eller är det bara att eventuellt garantierna på kåken faller om bolaget kursar?
   
 4. Patrik one 1
  Medlem Nivå 1
  Hittade även företaget skand d partners som verkar omsätta lite mer, det verkar vara samma ägare
   
 5. F
  Medlem · Nivå 19
  Är huset klart är det ju mindre bekymmer. Dock är avtalsformen viktig. Är det så att garantier från entreprenörer överlåts till dig som ny köpare? Detta är långt ifrån självklart. Detta hade jag sett som viktigare än ev. garanti från Skandhus.
   
 6. T
  Medlem Nivå 1
  Vi har köpt hus av dom. har byggt ca 8-10 hus här i Hallstahammar. Man får vad man betalar för. Helt klart prisvärt men vi har haft mycket små fel som dom har rättat till vart efter. Våran besiktningsman och folksams besiktningsman hittade bara fåtal mi dre fel som är åtgärdade. Garanti har man i 2år och företaget har 10års felbyggnadsförsäkring