Byggahus.se
Jag får en liten konspirationsteori/affärstanke till mig :)
Dom kanske byggde huset för säg 25 mkr och sen kostade AI'n 15 Mkr och såldes av hans eget bolag ? :)
 
Redigerat:
  • Haha
AndersPS och 1 till
  • Laddar…
Sen på bollen men såg bilden på huset och tänke "oj ett sånt där hus som är precis perfekt fel!" Borde ha förstått att det var Pål Ross men jag trodde han följt tidsandan och körde mest vagt klassicerande grejer nuförtiden.

Hursomhelst är det faktiskt helt otroligt hur dåligt det blir när han är ansvarig. Det är inget enskilt val som gör det. Halvmodernistiskt, kan funka. Vitt och svart, ok det går. Svängda positiva och negativa former, absolut. Glasräcken och lite glammig känsla, det går att lösa. Men när Pål sätter samman det hela och gör specifika val blir det så perfekt dåligt. Det skriker dålig smak. Som om han bara jobbar med tecken. Det vill säga hans arkitektur säger det beställarna "vill ha" fast bara på den mest ytliga nivå utan att bli arkitektur. Materialen ser också extremt billiga ut. Känns som de lurats för det priset.

Bara enkla stumma ord. Modernt, Glas, Lyxigt, Coolt Huset blir inget mer tar slut vid dessa eller andra livsstilsmarkörer.
 
  • Gilla
Öckeröhus och 11 till
  • Laddar…
ronolo ronolo skrev:
Intressant att läsa kommentarerna. Hela kommentarsfältet osar av missunnsamhet. Oavsett vad man tycker om arkitekturen så är det ju ett fantastiskt hus som de flesta av gnällspikarna i kommentarsfältet nog hade trivts mycket bra i. Byggtekniskt är huset rent av porrigt.

Det är också lite lustigt hur många som påpekar bristen av AI i huset, eller om det över huvud taget får kallas AI.

Om jag skall göra en trovärdighetsbedömning och har att välja på kommentarerna från tangentbordsexperterna ovan eller info från byggherren som skrapat ihop minst 15-35 skattade miljoner genom att jobba med AI. Ja du..
Det är mycket som kallas för AI som inte är AI. Men programmet visar för lite av det för att det ska gå att avgöra.

Men med lite fantasi kan man säga att min värmestyrning är AI också. Tog säkert 15 minuter att bygga algoritmen...
 
AI är ett väldigt brett begrepp. Som jag fattade är det någon form av Machine Learning, så algoritmen ska systemet räkna ut själv så småning om...
 
  • Gilla
klaskarlsson
  • Laddar…
C
useless useless skrev:
Som jag fattade är det någon form av Machine Learning
Det verkade varit planen/drömmen iallafall. I verkligheten kanske det helt enkelt blev vanliga golvvärmetermostater. :rofl:
 
  • Gilla
Appendix och 1 till
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.