Byggahus.se

Rådfrågning om stugbygge

 1. A
  Medlem · Blekinge · 8 911 inlägg

  andersmc

  Medlem
  Det lät väl trevligt. Är din mening att bygga stugan själv? Ett tips är att du går in på http://www.svenskttra.org/byggbeskrivningar/ och tittar på tex "Enkelstugan" för lite inspiration.
  På din konkreta fråga om grundläggning med plintar kan jag tycka att det är ett utmärkt val för den typ av stuga du funderar på.
   
 2. L
  Medlem · 7 inlägg

  Lojsan

  Medlem

  Re: Rådfrågning om stugbygge

  http://www.lantbruksnet.se/lantbruksnet/kategori/utrustning.php?aid=376

  Detta är en annan länk du kan titta på. Vi funderar på precis samma saker som dig men har konstaterat efter ett besök på Bauhaus, Hornbach och Optimera att de INTE är ett alternativ. Man får inte mycket för sina pengar, vingligt och dant. Jag pratade med en man på Woxnadalsstugan idag. Kanske kan vara ett alternativ. Smarthouse verkar ha någon form av rea på viss stugor annars ska vi ringa till Västkuststugan i nästa vecka. Tyvärr har ju många semester denna veckan ut så man får inga priser... Man ska definitivt lägga pengar på grundläggningen! Inte kul om huset sätter sig för mycket efter något år. VA kan vänta tills man har mer pengar. Mulltoa funkar bra och behöver inte kosta så mycket.
   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.