3 254 läst · 4 svar
3k läst
4 svar
Pizzaugn
Allvetare
· Västra götaland
· 9 233 inlägg
Vedeldade pizzaugnar brukar inte ha fasta luckor, eftersom man oftast eldar dem hela tiden för att hålla värmen uppe ...
Dessutom har man pizzorna inne såpass kort tid att det mest är krångligt ..
Har man en lucka måste man ha någon form av tilluft också, eftersom man stryper elden annars ..
Dessutom har man pizzorna inne såpass kort tid att det mest är krångligt ..
Har man en lucka måste man ha någon form av tilluft också, eftersom man stryper elden annars ..
Fast med en sån här blir det ju snyggt i alla fall
https://www.sekelskifte.se/product/...MIq8fphbmN5QIVRuaaCh1P_wuyEAQYASABEgJ8hvD_BwE
https://www.sekelskifte.se/product/...MIq8fphbmN5QIVRuaaCh1P_wuyEAQYASABEgJ8hvD_BwE
Allvetare
· Västra götaland
· 9 233 inlägg
Helt klart snyggt, och nödvändigt om man ska baka bröd... Bröd bakas på lägre temperatur, längre tid...
TS: gå gärna med på Forno Bravos forum så hittar du massa information!
TS: gå gärna med på Forno Bravos forum så hittar du massa information!