Byggahus.se
"Vi är vanliga gubbar" - awesome...
 
Jo, vanliga gubbar som såg en chans att tjäna en hacka, planerade ett snabbt och ogenomtänkt Kina-bygge utan att ha koll på om det skulle fungera. Om det hade dykt upp en massa problem under den där inkörningsperioden de nu inte hann med, hade de då lyckats lösa dessa eller hade hela projektet skrotats? Gubbarna har förmodligen ingen aning....
 
O
Snygg ursäkt..... Bästa på länge
 
"Vi är vanliga gubbar"... Göteborgsandan :)
 
"Goa gubbar".

Kombinationen ny oprövad konstruktion & mtrl, snabbt och billigt är ett nästan bombsäkert koncept för att misslyckas.
 
  • Gilla
Johannes Carlsson och 1 till
  • Laddar…
Ja vad ska man säga, inte förvånad med tanke på hur det ser ut på plats där
 
Låter nästan för bra för att vara sant? Vem har ritat dessa hus, är det också gjort i Kina? Känns inte som om dessa "hus" är anpassade för svensk vinter och sommar utan är mer som nån sorts inglasad altan. Var de för snåla för att bygga riktiga modulhus i trä som smälls upp lite här och var för att husa Sveriges nya medborgare? Den där varmvattenberedaren låter defintivt som ett skämt också, precis som det mesta i hela historien?

Ja är man bara "vanliga gubbar" får man nog vackert med mössan i hand antingen riva skiten eller åtgärda problemen. Att man dessutom uttrycker sig så pass nonchalant om den uppenbart dåliga inomhusluften får mig bara att vilja ta fram äggen och hiva några stycken åt dessa pajasfigurers håll. Inte nog med att man bygger ren skit, man tar dessutom ockerhyra för det och sen tramsar bort de problem som har blivit.
 
  • Gilla
big mike
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.