Byggahus.se

Falu hus

 1. O
  Medlem Nivå 1
  Skulle vilja veta om nån har byggt med faluhus, vad kostar det, problem? t.e.x Strandgården eller Björkö,,,,,,,,,,,,,,,
   
 2. lier
  Medlem Nivå 8

  Re: Falu hus

  Vi kollade på ett Ängsgården Inte det hus du var ute efter men det skulle kosta 2mille nyckelfärdigt. exl tomt och andra avgifter. Har inte kvar offerten men dom har hög standard paneltak trägolv ryggåstak mm allt enligt ritning. Jätte fina hus och trevlig försäljare. :)
   
 3. O
  Medlem Nivå 1

  Re: Falu hus

  Hej
  Vi bygger ett Faluhus som deras arkitekt i Stockholm har ritat åt oss. Vi är jättenöjda med Faluhus. Vi har valt att ta bort det mesta av det som följer med såsom kök, golv och den maskinella utrustningen. Vi valde bort det för att ha stor valfrihet och få det vi ville ha till ett bra paketpris.

  Jag tror att valet av husleverantör är mycket en känsla och den personliga kontakten man får med sin säljare. Så var det för oss. Sedan så gäller det oavsett val av husleverantör och byggfirma att man har skriftligt på alla överenskommelser man gör.

  När det gäller priset så är tycker vi att de har ett konkurens kraftigt pris per kvadratmeter. Det går ganska så snabbt att bilda sig en uppfattning av priset på olika husleverantörer om man räknar per kvadratmeter och inte räknar med grunden utan bara tar själva byggsatsen.

  /Ondina