Byggahus.se

Bygga med Kungshus /Anebyhusgruppen - erfarenheter?

 1. S
  Medlem Nivå 1
  hej!
  Vad var det för firma? Vi ska skriva kontrakt med Anebyhusgruppen för ett Kungshus i Västragötaland och vet att dom har några olika byggfirmor Som dom anlitat... Hade varit bra att veta vilken man inte ska välja!
  Med vänlig hälsning, Charlotte
   
 2. DixiePixie
  Medlem Nivå 3
  Firma som Anebyhus/kungshus i kungälv rekomenderar och som byggde hos oss heter OM bygg (offesson Magnusson bygg). Total katastrof som vi blir tvungna ta till rätten.
   
 3. Lisa&Sluggo
  Medlem Nivå 5
  Varför?
   
 4. DixiePixie
  Medlem Nivå 3
  Golvbjälklag som sviktar, golv lutar. Ytterväggar felaktigt monterade. Om bygg kom inte till besiktning vi hade och sedan vägrar åtgärda konstaterade fel på ett fackmannamässigt sätt, i vissa fall går inte åtgärda, det blir fråga om skadestånd...
   
 5. A
  Medlem Nivå 1
  Hej! När var detta? Vi står i begrepp att skriva på för ett Anebyhus. Och idag sa vår säljare att han förordade OM-bygg. Jag gjorde en enkel sökning och hamnade på denna sidan. Gillar verkligen anebyhuset men det låter ju inte så kul med OM
  Bygg...
   
 6. DixiePixie
  Medlem Nivå 3
  Vi håller fortfarande och tvistar, huset blev ”klart” för ett år sedan. Vi hade hört lite mindre bra saker om OM innan vi skrev med Anebyhus men säljaren försäkrade att det strul som varit berodde på att kunder inte riktigt själva vetat vad de ville och det blivit missförstånd och så.. nu vet vi hur det egentligen ligger till.
   
  • Laddar…