Byggahus.se
E
Skrivet av: KnockOnWood

Sverige har överskott av elenergi producerad av vatten- och kärnkraftverk.

Inte fler vindsnurror tack!

Gå med i http://www.landskapsskydd.se/
 
E
Skrivet av: Micke

Sveriges bnp är 3500 miljarder kr så då skulle sveriges bnp vara ca 0,8 procent av nordens totala bnp!? eller så ljuger IEA.
 
E
Skrivet av: rca1959

Hur har man tänkt klara reglereffeketen (alltså när det inte blåser....) till 13000 vindkraftvärk. Stavning avsiktlig....
 
E
Skrivet av: mats

Observera att detta också förutsätter att kärnkraften ger minst samma effekt som idag. Detta är enbart ett utbyte av fosileldad kraft
 
E
Skrivet av: Wallan

Bygg nya säkrare reaktorer istället som klarar att bränna vårt nuvarande berg av kärnavfall.
 
E
Skrivet av: Hemvändare

Istället för böljande shogslandskap kommer vi snart ha animerade skogar av aluminium, kolfiber, buller och blinkande ljus. Snart är Sverige som vi känner det ett minne blott. Småländska höglandet förändras i rask takt. Bullerbyn i ny tappning.
 
E
Skrivet av: Jonas

Jaaa! istället för att TÄNKA på hur vi använder energi så utökar vi. Måste ha TILLVÄXT och KONSUMPTION så att jag kan installera TVÅ spa-anläggningar, en extra bastu och två extra värmegolv + lite snyggt upplysta ytterväggar! Människan är för jävla dum. Vi bara beskattar koldioxidustläppen så är det väl lösningen??? Då kan industrierna och båtarna och flygplanen fortsätta rulla, det måste väl gå, det är väl en räddning??? Mer skatter och pengaflöde det fixar allt!
 
E
Skrivet av: Jan

Vi har i stort sett ingen fossilkraft att ersätta, varken i Sverige eller Norge så svamlet om 13000 snurror bevisar att de som räknat ut detta har ändå fler snurror men då i hjärnkontoret.
 
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.