Att dölja en skruv med plugg - proppning

2k läst  20 svar

 1. Mr Handyman
  Medlem Nivå 11
  Aha! Bra format! Och en film säger mer än tiotusen ord. Bra minidemo av maskinerna som användes också. Typiskt bra grej att känna till och ha i bakfickan oavsett om man använder det ofta eller inte. Har för övrigt också sett varianter där man har en träplugg som döljs på samma sätt.
   
  • Laddar…
 2. P
  Medlem · Nivå 8
  Mycket trevlig film. Lagom längd på den för att hålla det intressant hela vägen. Väntar redan med spänning på vad vi ska få lära oss nästa gång :)
   
 3. mattiasp
  Moderator · Nivå 16
  Mycket trevlig film! Vissa saker är lättast att demonstrera med ljud och bild. Jag hoppas att det kommer fler filmtips från Daniel.
   
 4. jac
  Medlem · Nivå 14
  Jag får bara instämma med föregående talare.
  Bra film och lagom lång, videos som denna gillar vi!

  Visst kan man få svar på det mesta om man ställer en specifik fråga i en tråd men en video säger oftast så mycket mer än när saker beskrivs i text. Många byggtrådar och även videos utanför byggahus beskriver ett helt projekt av något slag. Ofta visas de mest fantastiska byggen upp men man går oftast inte in på detaljerna i ett enskilt moment (vilket då inte heller är syftet). Ibland är det någon detalj man skulle vilja få belyst lite närmare men det försvinner gärna i helheten.

  Att man kan plugga skruvhål var ingen nyhet för mig även om jag inte har provat det själv. Men en anledning till att jag någon gång avstått var just att jag alltid trott att även hålet skulle vara koniskt så att pluggningen därmed blev definitiv. Nu förstår jag att så är inte fallet.

  En annan bra sak med videos av den här typen är att man kan får tips på nya tekniker som man kanske inte ens kände till, eller som i detta fallet, ser nya möjligheter.

  Bra jobbar Daniel och BH! Jag hoppas det kommer mer av denna varan.
   
 5. Daniel_N
  Moderator · Nivå 19
  Tack för all positiv feedback, kul att det uppskattades!
   
 6. katos
  Medlem · Nivå 9
  Det här ser vi gärna mer av ( alltså DanielN)!
   

Logga in för att se högupplösta bilder och få möjlighet att ställa frågor. :love: