Byggahus.se

allmogehus erfarenheter?

 1. E
  Medlem Nivå 1
  Hej
  Vi har kollat in många husföretag och har fastnat för Allmogehus. De verkar billiga, men ändå god standard. Är det någon som har erfarenhet av dem? Skulle gärna veta så mycket som möjligt.
  Anna
   
 2. lier
  Medlem Nivå 8

  Re: allmogehus erfarenheter?

  Kolla in denna hemsida dom bygger med allmogehus. http://members.chello.se/snackan Tror att du även kan kontakta dom via deras hemsida Hoppas att adressen blev rätt annars så är denna forummedlem kallad Snäckan på forumet. ;)
   
 3. L
  Medlem Nivå 1

  Re: allmogehus erfarenheter?

  Hej,

  Vi har precis skrivit kontrakt med Allmogehus, våra erfarenheter hittills av dem är enbart positiva.

   
 4. E
  Medlem Nivå 1

  Re: allmogehus erfarenheter?

  Hej
  Vad har ni valt för hus? Har ni ritat eget? Vad köper ni från Allmogehus, allt eller? Har ni fått ett bra pris?
  Anna
   
 5. L
  Medlem Nivå 1

  Re: allmogehus erfarenheter?

  Hej,

  Vi har ritat vårt eget hus, precis som vi önskade ha det. Det tog dock lång tid och mycket trixande att klura ut en bra planlösning . Det är ett enplanshus på 5 rok, ca 138 kvm.

  Vi köper en husbyggsats utan inredning. Badrum, kök, tapeter, golv mm ordnar vi själva och köper in från olika ställen. Köket beställer vi tex från Vedum kök. Det som ingår i hussatsen är en frånluftsvärmepump och en centraldammsugare.

  Vi kommer också att köpa stommonteringen från dem, den kostar för vårt hus ca 35000+moms, krankostnad tillkommer på några tusen till det.

  Vi har absolut fått ett kanonpris, vi skickade säkert ut till mer än 20 husföretag och de var de som var både billigast och de gav ett kompetent och ärligt intryck. De har varit väldigt tydliga vad som ingår i vår offert och vad som förväntas av oss. Vi lyckades även med att få lite rabatt på det första priset de gav oss. Priset blev till slut 680000kr. Då kommer vi att ha burspråk i köket och även i vardagsrummet med stora fönster som nästan går ner till golvet. Saxtak blir det i v-rummet. De har en bra huskonstruktion till ett väldigt bra pris. Vår kontakt på allmogehus är Ove.

  Du kan även gå in på vår hemsida, den heter www.sabelpoot.se Där kan du läsa i bloggen vad som har hänt hittils. Vi håller precis på med en annan hemsida som kommer att handla om enbart vårt bygge. Adressen till den kommer att vara: www.henrikolinda.se

  Mvh Linda

   
 6. snackan68
  Medlem Nivå 6

  Re: allmogehus erfarenheter?

  Hejsan!

  Vi bygger för fullt med Allmoge - och är väldigt nöjda med husleveransen, kontakten med Allmoge, arkitekten och priset!

  Läs mer på vår hemsida!

  Lycka till!

  // Snäckan