Absolutt, den er på vei. Startet sesongen forrige helg, men det var litt kjølig. Lengter etter behageligere temperaturer senere i sesongen.
 
  • Tre nybakte pizzaer med tomatsaus, mozzarella og basilikum foran en steinovn.
  • Liker
Casafixarn og 3 andre
  • Laddar…
Et spørsmål til, hvor tykt lag Vermiculit og sement la du oppå isolasjonen?
 
Rundt 10-12 cm har jeg for meg.
 
J johanras skrev:
Bildene ovenfor er så langt jeg kom i løpet av 2015. Skorsteinen er i rustfritt stål og ble kjøpt fra Tyskland. I 2016 muret jeg videre mursteinen på basen og la kalkstein som en plate på toppen som avleggingsflater. Slik så ovnen ut høsten 2016. [bilde][bilde][bilde]

Jo, og så lot jeg produsere en isolert dør i rustfritt stål som fungerer riktig bra og hjelper å holde på varmen lenge. [bilde]
johanras hvor har du kjøpt din skorstein?
 
Tyske eBay, søk på schornstein så finner du en hel del. Husker ikke hvilken firma jeg kjøpte fra dessverre, men det var en selger på EBay.de
 
takk for raskt svar...
har funderinger rundt overgangen fra mursteinsdelen til den rustfrie delen av skorsteinen...
har du noen tips kanskje
 
J johanras skrev:
[bilde][bilde][bilde][bilde]
Du har laget dette kjempefint. Jeg lurer på hva den indre diameteren på kuppelen er i centimeter. Takk.
 
Sist redigert av en moderator:
Takk, diameteren er rett over 90 cm, tror mer nøyaktig 92,5.
 
Klikk her for å svare
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.