Byggahus.se

Vill veta mer om Lyckan Funkis!

 1. P
  Medlem · 7 inlägg

  partymannen21

  Medlem
  Hejsan alla glada!
  Nu har jag lyckats hitta hit och regga mig. Jag och min sambo går i husköpartankar, som säkert många av er andra också gör. Vi har fastnat för Lyckan Funkis från Eksjöhus, och vi har fått ett bra pris, tycker vi iallafall. :D

  Nu efterlyser vi fler som har fått prisuppgifter på Lyckan Funkis. Vår prislapp slutade på ungefär 2,1 mille med vissa tillval, såsom braskamin 30 000, aluminium vitvaror och lite annat smått och gott. Sedan valde vi bort alla garderober, 20 000 kr. tillsammans. Vi har inte valt till något garage. Tomten är inräknat i det priset, och den gick på 310 000 kr. så själva huset går på 1,8 mille. Är detta för mycket för ett hus??

  Vi valde Eksjöhus för vi tyckte att de hade mycket bra standard gejer. Å andra sidan så har vi bara varit på två husmöte, det ena med Hjältvadshus och det andra var med Eksjöhus. Hjältevad var på tok för dyra.

  Risken finns ju att man bara stirrar sig blind på ett hus man fastnat för, men detta huset är verkligen vad vi är ute efter!

  Vi efterlyser bilder från nån som bygger/byggt Lyckan Funkis, det hade vi varit väldigt tacksamma för, då det inte finns något visningshus i vår närhet.

  Tacksamma för snabba svar! ::)

  Hälsningar Daniel
   
 2. V
  Medlem · 65 inlägg

  Vi-i-villa

  Medlem

  Re: Vill veta mer om Lyckan Funkis!

  Hej!

  Vi har också fastnat för Lyckan Funkis och har fått näst intill samma prisuppgifter som er! Vår tomt kostar 260 000, så slutsumman bli ca 2 milj.

  Fast vi har inte valt bort någonting än så länge, bara lagt till rostfria vitvaror och kamin.

  Vi funderar på att välja bort garderober, och kanske även köket, men exakt vad är avdraget för det? Vi har glömt fråga om det  :)

  Vi tänkte eventuellt köpa detta på egen hand på tex IKEA.
  Tror ni man kan spara något på det?
  Funderar även på att sätta in hörnbadkar.

  Tror ej det finns något färdigbyggt funkis ännu, kanske kommer bilder så småningom.


   
 3. V
  Medlem · 65 inlägg

  Vi-i-villa

  Medlem

  Re: Vill veta mer om Lyckan Funkis!

  Förresten, vad har ni mer gjort för tillval? Något tips kanske?

  Vi har inte heller med garage i kalkylen...
   
 4. P
  Medlem · 7 inlägg

  partymannen21

  Medlem

  Re: Vill veta mer om Lyckan Funkis!

  Hejsan!

  Jo man kan välja bort garderoberna och då blev avdraget 22 000, och det är ju finemang. Har även skrivit lite om detta på följande tråd. http://www.byggahus.se/forum/showthread.php?t=33066/15#27

  Hörnbadkar valde vi till, fick även lite rabatt så försäljaren drog bort standard-badkaret så vi får hörnbadkaret rabatterat, försäljningsknep eller inte...bra är det iallafall ;)

  Köket dras det bort 44 000 för, exkl. vitvaror, så så himla dåligt är det inte, med tanke på att man kan hitta ett sjysst kök på IKEA för 25 000, eller om man väljer att åka över till Polen där man kan få det för ännu mindre pengar.

  Men man är ju trots allt lite osäker när man inte vet hur huset ser ut på riktigt.
   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.