1 338 885 läst ·
16 342 svar
1339k läst
16,3k svar
Vad blir det för mat?
Nånstans fanns en tanke om att laga Gai Pad Med Mamuang, men då bör man nog följa ett! recept. Ingen svamp, ingen torkad chili, en annan slags sås och kycklingbitarna rullade i mjöl innan stekning. Blev mer gryta än wok. Ändå gott 
Här blev det halvfabrikatsnuggets i ugn med halvfabrikatspommes i airfryer. Normalt så gör vi bägge på råvaror och hela vägen, men det var för varmt idag.
Jag kan verkligen rekommendera att göra potatis tärningar i airfryer (som jag vunnit i en tävling här på BH) och att göra innerfileer av kyckling (doppade i ägg och panko blandat 50/50 med hemmariven parmesanost) i ugnsform.
30 grader inne och 28 grader ute idag...
Jag kan verkligen rekommendera att göra potatis tärningar i airfryer (som jag vunnit i en tävling här på BH) och att göra innerfileer av kyckling (doppade i ägg och panko blandat 50/50 med hemmariven parmesanost) i ugnsform.
30 grader inne och 28 grader ute idag...
Vi (babe) trotsade blåsten och slog på grillen.. idag blev det grillade kycklingben, sallad, hummus och lite potatissallad 👍😍
Hade (inte idag) picklat rödlök och små äppeltärningar.. (på test).. hade i det och lite vitkål i salladen.. blev toppengott! 👍
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Hade (inte idag) picklat rödlök och små äppeltärningar.. (på test).. hade i det och lite vitkål i salladen.. blev toppengott! 👍











