1 339 018 läst ·
16 348 svar
1339k läst
16,3k svar
Vad blir det för mat?
Thomas59
Byggveteran
· Stockholms län
· 3 282 inlägg
Thomas59
Byggveteran
- Stockholms län
- 3 282 inlägg
På tal om pizza
Kändes bra, som upplagt för succé. Degen blev kanon, lätt att arbeta med och formen blev bra. När jag kom ut för att grädda pizza nr2 så hade gasolen tagit slut och ugnen svalnat av en aning i minusgraderna.
Så det var bara att gräva fram gasoltuben från grillen istället. Med pizzan redan på spaden fanns inte så enormt mycket tid att låta stenen bli varm igen så bottnen lämnade en del att önska efter gräddning.
Men som vanligt, gott ändå.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Kändes bra, som upplagt för succé. Degen blev kanon, lätt att arbeta med och formen blev bra. När jag kom ut för att grädda pizza nr2 så hade gasolen tagit slut och ugnen svalnat av en aning i minusgraderna.
Så det var bara att gräva fram gasoltuben från grillen istället. Med pizzan redan på spaden fanns inte så enormt mycket tid att låta stenen bli varm igen så bottnen lämnade en del att önska efter gräddning.
Men som vanligt, gott ändå.
Ser grymma ut, samt att jag på blir smärtsamt påmind om hur länge sedan det var jag gjorde pizza. 😐Storsockret skrev:
På tal om pizza
[bild]
[bild]
[bild]
[bild]
Kändes bra, som upplagt för succé. Degen blev kanon, lätt att arbeta med och formen blev bra. När jag kom ut för att grädda pizza nr2 så hade gasolen tagit slut och ugnen svalnat av en aning i minusgraderna.
Så det var bara att gräva fram gasoltuben från grillen istället. Med pizzan redan på spaden fanns inte så enormt mycket tid att låta stenen bli varm igen så bottnen lämnade en del att önska efter gräddning.
Men som vanligt, gott ändå.
Vad kör du med för ost?
Har för mig du sagt det tidigare men jag kommer inte ihåg. 🫣
Icas rivna fior di latte om jag får tag i den, har varit slut oförskämt länge nu men hittade den härom dagen så köpte ett par paket.FredrikR skrev:
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Annars egentligen vilken riven mozzarella som helst, tycker bollarna blir för blöta. Den här tyckte jag inte om däremot:
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Hobbysnickare
· Västra Götaland
· 1 474 inlägg
Just, stod och stirrade i ostdisken när jag var på Maxi i eftermiddags, men kom inte på vad jag tittade efter... 🙄Storsockret skrev:
Dom har den inte hos oss i Borlänge, ett relativt stort och välmående Maxi. Får se om dom kan ta in sortimentet. 👍🍕
Här fick dom idén att flytta just den osten så den låg bland pizzakiten och sånt under en liten period, kan ju vara värd en kik nästa gång.FredrikR skrev:
Hobbysnickare
· Västra Götaland
· 1 474 inlägg
https://sv.wikipedia.org/wiki/KungskakaFredrikR skrev:



