1 341 501 läst ·
16 376 svar
1342k läst
16,4k svar
Vad blir det för mat?
Medlem
· Västernorrland
· 2 090 inlägg
Kan själv!
· Trelleborg
· 18 399 inlägg
Provlagat en julskinka.
Rimmade först två skinkstekar i en vecka i saltlag, sen kallrökte jag dem i förmiddags med bokspån.
Och nu petade jag in en i ugnen och passade på att prova min nya leksak.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Rimmade först två skinkstekar i en vecka i saltlag, sen kallrökte jag dem i förmiddags med bokspån.
Och nu petade jag in en i ugnen och passade på att prova min nya leksak.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Medlem
· Jämtland
· 116 inlägg
Kan själv!
· Trelleborg
· 18 399 inlägg
Idag kom färskosten till användning i Matar paneer. Passade på testa eget naanbröd. Med vitlökssmör blev det ok.
Järngryta innehåller lövbiffsgryta för kommande dagar
Järngryta innehåller lövbiffsgryta för kommande dagar
S
sinuslinus
Träskalle
· Östergötlands län
· 5 727 inlägg
sinuslinus
Träskalle
- Östergötlands län
- 5 727 inlägg
Rullade köttbullar till nästa helg.
Och bakade lussebullar.
Till middag blev det revbensspjäll på ”karréspjäll” med klyftpotatis. Vet inte riktigt vad det var för köttbit egentligen. Var typ två mindre ben så inte så mycket till spjäll.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Och bakade lussebullar.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Till middag blev det revbensspjäll på ”karréspjäll” med klyftpotatis. Vet inte riktigt vad det var för köttbit egentligen. Var typ två mindre ben så inte så mycket till spjäll.
Patrik440
Laddtryckare
· V-götaland
· 1 497 inlägg
Patrik440
Laddtryckare
- V-götaland
- 1 497 inlägg













