1 338 878 läst ·
16 342 svar
1339k läst
16,3k svar
Vad blir det för mat?
Panerad kapkummelfile, citron och Gräslöksmajonnäs och sen fick det bli premiär på julamackan, dock med vitt bröd men ska köpa kavring imon
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Renoverare
· Stockholm
· 19 577 inlägg
Har vaccat en bit älgbiff med lite kryddor och smör.
Tänkte låta den ligga några dagar och gotta till sig sen köra sous vide i 55-57grader
Fråga är om man vinner/förlorar nåt på att köra den säg 6h istället för 3-4h, tänker mörhet, älg kan ju vara lite tråkigt ibland med hårda bitar
Tänkte låta den ligga några dagar och gotta till sig sen köra sous vide i 55-57grader
Fråga är om man vinner/förlorar nåt på att köra den säg 6h istället för 3-4h, tänker mörhet, älg kan ju vara lite tråkigt ibland med hårda bitar
Det finns, Fria, gör glutenfritt vörtbröd, men som med det mesta glutenfria så smakar det spånskiva fast lite godare.Blodsoppen skrev:
(Förra veckan fick jag dock en näst intill religiös upplevelse när jag besökte glutenfria bageriet i Malmö men hon säljer bara på plats tyvärr.)
Tack, ska snart till MalmöJiji skrev:

