FredrikR FredrikR skrev:
På en tisdag, hoppas inte det är jag som rubbat traditionerna.. :oops:
Här gräddas för pannkakor. :cool:[bild]
Jag synar och höjer!
En hög med nygräddade crepes eller pannkakor på en blå tallrik nära en stekpanna.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
  • Gilla
  • Älska
  • Wow
Maria T och 4 till
  • Laddar…
V vectrex skrev:
Jag synar och höjer!
[bild]
Dubbel sats! :p(y)

5 mjöl
12 mjölk
6 ägg
 
  • Gilla
Pappa1986
  • Laddar…
Blev galet sugen på crêpes nu :D
 
  • Haha
FredrikR
  • Laddar…
Rotmos och köttkorv med senap till lunch.
:love:
 
  • Gilla
Pappa1986
  • Laddar…
Blodsoppen
FredrikR FredrikR skrev:
Rotmos och köttkorv med senap till lunch.
:love:
Så gott det låter. Här blir det Jansson och ägg.
 
  • Gilla
FredrikR och 1 till
  • Laddar…
Panerad kapkummelfile, citron och Gräslöksmajonnäs och sen fick det bli premiär på julamackan, dock med vitt bröd men ska köpa kavring imon
Panerad fiskfilé, kokt potatis, dillsås, citron, gurka på vitt dekorerat fat.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
En skiva bröd med skinka och senap på ett vitt dekorerat fat.
Inloggade ser högupplösta bilder
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
 
  • Gilla
  • Älska
Maria T och 4 till
  • Laddar…
Krilleman
FredrikR FredrikR skrev:
Får bättra mig tills det är dags för vörtbrödet.
Vörtbröd, det är nästan så man glömt bort det...
Med russin ska de vara!

MUMS!
 
  • Älska
  • Gilla
GladanS och 2 till
  • Laddar…
Krilleman Krilleman skrev:
Vörtbröd, det är nästan så man glömt bort det...
Med russin ska de vara!

MUMS!
Absolut, barnen här hemma har också kommit underfund med att det är gott, och lite lagom tjocka skivor av den "egna" (numera oftast färdigkokta) skinkan.
Men senapen är en pappagrej än så länge. :cool:(y)
 
  • Ledsen
Alfredo
  • Laddar…
FredrikR FredrikR skrev:
(numera oftast färdigkokta)
Därav gråten. ;)
 
  • Älska
FredrikR
  • Laddar…
FredrikR FredrikR skrev:
Absolut, barnen här hemma har också kommit underfund med att det är gott, och lite lagom tjocka skivor av den "egna" (numera oftast färdigkokta) skinkan.
Men senapen är en pappagrej än så länge. :cool:(y)
Färdigkokt? Det går inte för sig
 
  • Gilla
Edlunn och 2 till
  • Laddar…
Åsa Lund
AndersMalmgren AndersMalmgren skrev:
Färdigkokt? Det går inte för sig
Håller med Anders här. Tillaga själv i ugnen och det ska vara lättrökt skinka.
 
  • Gilla
AndersMalmgren och 2 till
  • Laddar…
Har vaccat en bit älgbiff med lite kryddor och smör.
Tänkte låta den ligga några dagar och gotta till sig sen köra sous vide i 55-57grader

Fråga är om man vinner/förlorar nåt på att köra den säg 6h istället för 3-4h, tänker mörhet, älg kan ju vara lite tråkigt ibland med hårda bitar
 
Blodsoppen
Krilleman Krilleman skrev:
Vörtbröd, det är nästan så man glömt bort det...
Med russin ska de vara!

MUMS!
Krilleman Krilleman skrev:
Vörtbröd, det är nästan så man glömt bort det...
Med russin ska de vara!

MUMS!
Jag har fått problem med gluten. Har dock inte sett glutenfritt vörtbröd någonstans:crysmile::thinking:
 
  • Ledsen
FredrikR
  • Laddar…
Blodsoppen Blodsoppen skrev:
Jag har fått problem med gluten. Har dock inte sett glutenfritt vörtbröd någonstans:crysmile::thinking:
Det finns, Fria, gör glutenfritt vörtbröd, men som med det mesta glutenfria så smakar det spånskiva fast lite godare.

(Förra veckan fick jag dock en näst intill religiös upplevelse när jag besökte glutenfria bageriet i Malmö men hon säljer bara på plats tyvärr.)
 
Blodsoppen
Jiji Jiji skrev:
Det finns, Fria, gör glutenfritt vörtbröd, men som med det mesta glutenfria så smakar det spånskiva fast lite godare.

(Förra veckan fick jag dock en näst intill religiös upplevelse när jag besökte glutenfria bageriet i Malmö men hon säljer bara på plats tyvärr.)
Tack, ska snart till Malmö(y)
 
  • Gilla
Jiji
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.