1 340 750 läst ·
16 365 svar
1341k läst
16,4k svar
Vad blir det för mat?
Håller fullständigt med ”morfar”. Men med en ändring, och det gäller att Idioten är nödvändigtvis inte den som köper utan de som tar fram sådana (livsmedel?) och mest troligtvis med en hoper av tillsatser. Och i min enfaldighet så trodde jag inte att det fanns en sådan produkt, men med ett sådant ord som bechamel (Vitsås eller mjölksås), så låter det ju märkvärdigare än det är att tillaga, och därav finns det kanske ett konstruerat behov.Åsa Lund skrev:
Det är väl tyvärr snart lättare att säga vilka matprodukter som inte finns färdiga.Noramasen skrev:
Håller fullständigt med ”morfar”. Men med en ändring, och det gäller att Idioten är nödvändigtvis inte den som köper utan de som tar fram sådana (livsmedel?) och mest troligtvis med en hoper av tillsatser. Och i min enfaldighet så trodde jag inte att det fanns en sådan produkt, men med ett sådant ord som bechamel (Vitsås eller mjölksås), så låter det ju märkvärdigare än det är att tillaga, och därav finns det kanske ett konstruerat behov.
Kanske är så, men tråden här visar att det oftast finns alternativ att låta maten göras från grunden med riktiga råvaror och utan dessa kemiska konstellationer. Och det är glädjande trots att inte allt faller mig i smakenBlodsoppen skrev:
Medlem
· Stockhollm
· 74 inlägg
Renoverare
· Stockholm
· 19 578 inlägg
Vår ugn är sådär om man ställer den på 50 grader som är lägsta så kör del upp till 70 grader för att sedan stänga av och starta igen vid 50 grader så håller den på så.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Renoverare
· Stockholm
· 19 578 inlägg








