1 339 776 läst ·
16 358 svar
1340k läst
16,4k svar
Vad blir det för mat?
Håller med, tidigare körde vi Scans Högrevsburgare men det blev mer å mer brosk i dem, så nu kör jag mest Willys Dry aged beefburgers. Även deras Marrowbone är helt ok…medans waguyun inte är detStorsockret skrev:
Tycker inte fryspuckar i sig är dåligt, finns riktigt bra till och med. Men det finns ju nivåer. Alla dessa misärer med typ 70% kött och resten potatisstärkelse och annat hittepå är ju ingen höjdare. Men typ Haché från Lindströms och smashburgarna från Norrbottengården tycker jag om. Men dom kostar ju.
Lite av veckans äventyr.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder








