1 338 386 läst ·
16 333 svar
1338k läst
16,3k svar
Vad blir det för mat?
Men ett roligt sådant, ty din bild visar hur många macho-män grillar, ... på med en rejäl dutt tändvätska och sen sätta igång och grilla i flammorna, resultat bränt kött med massor av akrylamid, men fortfarande nästan rått inne i.Farstatjej90 skrev:
Detta va inte tändvätska, jag grillade med ved för jag hade glömt köpa briketter och det var en akut situation...Mikael_L skrev:
Inte om det ska vara fint.....och så namnger man det som sotad i menyn istället.Mikael_L skrev:
Kanske inte lika hälsosamt, men det händer att jag "grillar" över öppna lågor när jag vill åt den smaken.
En bättre/annan metod är att lägga det som ska grillas direkt på glöden.
Detta kan vara den sämsta meningen jag hade kunnat säga i situationen...Alfredo skrev:
Ja precis, sotade burgare. Ni barbarer förstår mig bara inte...S sblixten skrev:



