Byggahus.se
  1. Byggahus.se är oberoende på konsumentens sida Regler

Stiga autoclip 520

  1. MultiMan
    Medlem · Västernorrland · 3 380 inlägg

    MultiMan

    Medlem
    Hur kan ni missförstå på det viset? Såklart är batterikabeln lossad eftersom de haft batteriet ute och under tiden bilden togs. Trådskaparen kommer givetvis återansluta kablarna efter montering av ett friskt batteri.
     
  2. Stefflo
    Husägare · Västmanland · 557 inlägg

    Stefflo

    Husägare
    Frågan är varför man tar bort batteriet mer än för att byta det?
     
  3. A
    Medlem · 44 inlägg
    Så klart har vi haft batteriet kopplat . Vi kopplade ur det när vi lyfte ur batteriet. Det finns ingen ström i batteriet, nu när vi mätt upp det
     
  4. A
    Medlem · 44 inlägg
    Därför att vi letade efter felet.
     
  5. A
    Medlem · 44 inlägg
    Du verkar vara en av få som fattar att vi inte är helt korkade. Tack
     
  6. A
    Medlem · 44 inlägg
    Men snälla nån. Så korkade är vi inte.
     
  7. A
    Medlem · 44 inlägg
    Vi får köpa nytt batteri och hoppas att det bara är det som är felet. För er som ifrågasätter vår kompetens vad det gäller att batteriet inte fungerar utan inkopplade sladdar ,så korkade är vi inte. Frågan var ju vad felet kunde vara och om jordsladden ska vara lös . Det var det några som svarade på ,Tack till er!
     
  8. Mysman
    Medlem · Stockholm · 120 inlägg

    Mysman

    Medlem
    Anette
    Först vill jag be om ursäkt om du tog illa upp. Det är verkligen svårt med kommunikation i bland.

    Det kanske inte direkt tolkades som ointełligent alls men det var oklart vad som menades och sättet att uttrycka sig på.

    Detta är som upplagt för att gå i spinn. Du vet ju vad du menar med läsaren gör inte det.
    Kan det misstolkas så gör det antagligen det.

    Så, ta det försiktigt på nätet!
    Lycka till med det nya batteriet.
     
  9. A
    Medlem · 44 inlägg
    Det var en korkad kommentarer från min sida,som väldigt många gick igång på utan att läsa hela tråden. Men nu har vi fått ett nytt batteri och klipparen fungerar! !
     
  10. H
    Medlem · Dalarnas · 45 inlägg

    HeH2

    Medlem
    Hej, har liknande problem med att vår Stiga 520 slocknar. Vid laddning går den upp till ”2930” och går då ur laddstationen för att klippa. Efter 8-9 min är värdet nere i ”2630” och strax därefter slår maskinen av. Ställer jag då in den i laddstationen och slår på den så laddar den upp till ”2930” på direkten och lämnar den laddstationen för klippning igen. Blir mycket bärande och lite klippt...

    Några teorier, servades i höstas. Kan det räcka med ett nytt batteri?
     
  11. Åsa Lund
    Husägare · Skåne · 5 813 inlägg
    Om batteriet är mer än tre år så är det troligen det som är felet
     
    • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.