Byggahus.se

Skidstahus - priser?

 1. B
  Medlem Nivå 1
  Vi håller på att vela mellan att bygga ett skidstahus (blåsippa, vitsippa) och ett älvsbyhus. Vi har ganska god koll på vad priset kommer att landa på när det gäller älvsbyhus. Däremot har vi ingen riktig koll vad gäller skidstahus. Kan någon som har byggt Blåsippa berätta vad priset landat på när tillvalen är gjorda och grunden lagd.

  Tacksam för svar /Barlow
   
 2. L
  Medlem Nivå 1
  Är oxå intresserad!
  Någon?
   
 3. S
  Medlem Nivå 1
  Vi tänkte bygga ett skidsta hus, men deras priser är ej fasta.
  Det kändes för osäkert. Vi har nu valt att bygga med smålandsvillan.
   
 4. T
  Medlem Nivå 2
  Svecar: Vad menar du med att deras priser ej är fasta? När jag har pratat med säljaren i Härnösad så är det fasta priser det handlar om. Vi funderar att bygga med dem i S-vall
   
 5. F
  Medlem Nivå 1
  Vi har köpt hus från dem som vi byggt på landet. Har bara gott att säga om deras service. Några småsaker saknades/ blev fel och de bilades /skickades över omgående. Vi fick fast pris på det som var överenskommet. skriftligt avtal givetvis. Bra var också att det gick att göra en hel det tillval samt att ta bort det vi inte ville ha. tillexempel valde vi att höja takhöjden från fritidsstandard till villastandard. det här var ett par år sedan som sagt, men vi var iallfall på det hela taget nöjda.
   
 6. P
  Husägare Nivå 2
  Har byggt med skidsta uppe i Luleå och visst är priserna fasta... det gäller bara att vara noga med att kontrollera vad som ingår... Exempelvis vid grundförläggningen kan det tänkas att man måste bekosta extra fyllnadssand beroende på tomtens beskaffenhet.