Byggahus.se
 1. Byggahus.se är oberoende på konsumentens sida Regler

Husqvarna Automower 305 (nya modellen 2020-)

 1. G
  Medlem · Stockholm · 65 inlägg

  Gustav E

  Medlem
  Såg i en annan tråd för några dagar sedan att det tipsades om nya 2020 års modell av Automower 305.
  Såg en rolig, tyvärr troligen felaktig, annons om den. Tittade om jag såg någon tråd om nya modellen men det fanns inte, så startar denna.

  Nya Automower 2020 skiljer sig en del från tidigare. Bland annat går den att spola med trädgårdsslang och har systemaitsik passagehantering. Gissar att den i grunden är samma som Gardena Sileno Life som kom förra året och som också t ex. går att spola av.

  Denna kan vara bra om man t ex. har en större Automower men behöver en mindre till en biyta och vill att det ska se enhetligt ut. Eller om man har liten yta och vill ha en mindre färggrann (Gardena ljusgrön/blå-oragnea) och mer diskret robotgräsklippare.

  En nackdel med denna jämfört med Gardenas Smartmodeller verkar tyvärr vara, om jag förstått det rätt någon annan får gärna bekräfta, att den inte går att se i telefonens app om man inte är nära klipparen. Den går bara att ansluta till med bluetooth. Inte via wifi (som Gardenas smartmodeller) eller mobilnätet (som Husqvarnas X-line-modeller/riktiga Automower Connect)

  Inloggade ser högupplösta bilder Logga in
  Automower 305 2020 annons.jpg
   
  Redigerat 26 apr 2020 12:51
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.