Enligt en försäljare på Landskrona Rostfria är det inte svårare att hålla raka kanter rena i en diskho. Han hävdar att man använder raka kanter till industri och resturang. Har ingen egen erfarenhet, men han borde veta kan man tycka.
 
Har haft både underlimmad och överlimmad ho när jag bodde i USA. Det jävligaste med båda sorterna är att det blir bakteriebeläggningar i kanterna, alldeles oavsett vilken variant man väljer. Har svårt att se det estetiska i svarta smutsränder ::) Finns en anledning till varför de säljer klorin på dunk där (kan ju iofs ha något med de urusla tvättmaskinerna att göra också.
 
Jag har en stor fyrkantig låda, en mindre och en trekantig. Och jag tycker de är toppen. Lätta att hålla rena, men det kan bero på att jag har kran med utdragbar dusch så det är lätt att skölja av/ner smutsen. Bifogar en bild.
 
  • disklda.jpg
    Inloggade ser högupplösta bilder
    Skapa konto
    Gratis och tar endast 30 sekunder
Klicka här för att svara
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.