Feedback på nya sajten lämnas här

74k läst  1,6k svar

 1. Per Eskilsson
  Administrator · Nivå 19
  Den befintliga bevakningslösningen (som fungerar dåligt) fungerar endast om man alltid läser och klickar på allt man får i sin mail eller notiser. Men så fort man råkar missa något enstaka meddelande då bestraffas man genom att inte få några fler. :(

  Problemet för många av oss idag är att flödet av nya mail och notiser är en oändlig och aldrig sinande källa. Det räcker att vi har varit ifrån datorn eller mobilen en dag för att vi ska missa uppmärksamma en notis eller ett bevakningsmail. Många av oss kanske gör som jag och lite snabbt läsmarkerar allt i sin mail, bara för att komma ikapp. Men i vårt befintliga system så resulterar det i att vi missar alla nya uppdateringar framöver, vilket ju inte är bra. Texten "Vi kommer inte skicka några fler mail om just detta ämne förrän du har läst det nya inlägget inne i forumet." kommer att tas bort och logiken bygger vi nu om så att den passar fler människor.
   
  • Laddar…
 2. KnockOnWood
  Husägare · Nivå 25
 3. M
  Husägare · Nivå 6
  Så fungerar det om jag kollar på datorn, men inte på surfplattan som jag oftare använder. Även om jag växlar den till liggande format så blir menyn i ovankanten, trots 2560 x 1600 pixlar. I och för sig inget direkt problem då jag oftast läser med stående format. Sajten funkar på surfplattan klart bättre än genomsnittligt!
   
 4. KnockOnWood
  Husägare · Nivå 25
  Tack för svar!
  Jag ser nu att när jag, med min vanliga fönsterstorlek i Firefox, växlar mellan 110% och 120% visning, så hoppar menyn upp eller ner till vänster.
  Börjar nu förstå hur det funkar.
  Men tycker det är fånigt att jag inte kan välja själv var jag vill ha menyn!
   
 5. Per Eskilsson
  Administrator · Nivå 19
  Surfplattor brukar skala som mobiltelefoner och ha en annan pixeldensitet än desktop. Ofta får man dividera pixlarna med 2 eller 3 beroende på vilken modell man har. Därför ser du inte vänstermenyn i din surfplatta.
   
 6. M
  Husägare · Nivå 6
  Jag förstår. Dock blir det gott om plats i sidled och ont om plats i höjdled så det skulle vara en fördel om menyn hamnade på sidan. Ser ut så här
  Inloggade ser högupplösta bilder Logga in
  Screenshot_2019-05-18-12-48-24.png
   
  • Laddar…

Logga in för att se högupplösta bilder och få möjlighet att ställa frågor. :love: