Byggahus.se
 1. Hur mycket el förbrukar du? Jämför med andra

Information & Feedback

 1. Marlen Eskilsson
  jun '08

  Registrerat dig men det fungerar ändå inte

  0 svar · 26,6k läst
  ·
 2. Alfredo
  2d

  Feedback på nya sajten lämnas här

  Alfredo: [citat] [citat] F-n, det hade jag helt missat. :oops:
  3,9k svar · 223,3k läst
  ·
 3. blackarrow
  5d

  Hur länge sparas i opostat inlägg?

  blackarrow: Om man bara skriver lite varje dag så tycks timern nollställas. :D Bilder däremot raderas efter ett dygn(?) även om man uppdaterat texten. Om man börjar svara på ett inlägg, men inte postar inlägget och appen laddar om sidan nästa gång så tappar man bort tråden. Den är inte med under trådar man följer än. Backa knappen fungerar då inte för att komma tillbaka till tråden man var
  2 svar · 167 läst
 4. J
  7d

  Självspelande Google-annonser

  Jonas_81: Bara att anmäla till Google
  3 svar · 467 läst
  ·
 5. S
  8d

  OSERIÖS FÖNSTERLEVERANTÖR = FÖNSTERVISION

  sinuslinus: Hjälper inte er nu men betala aldrig i förskott.
  16 svar · 3,1k läst
 6. BirgitS
  10d

  Ändra rubrik?

  BirgitS: [citat] Och ändå bättre om det fanns ett menyval eller en knapp för det.
  6 svar · 878 läst
  ·
 7. B
  25d

  Byggahus lanserar iPhone och Android app

  breakman: Skulle önska att stöd för mörkt tema i appen prioriteras upp. Tidigare har jag kunna tvinga appen att köra mörkt tema, men efter att ha uppdaterat till Android 12 så går det inte längre. Vill kunna fortsätta glutta runt från sängen utan att lysa upp hela sovrummet med den vita bakgrunden :confused:
  1,4k svar · 155,8k läst
  ·
 8. A
  25d

  Ned- och uppmontering Livingood sängskåp

  Alexandra Axelson: Hej! Jag undrar om någon har erfarenhet av att montera ner och upp ett sängskåp från Livingood? Vore oerhört tacksam för ert svar då det är väldigt svårt att få tag i Livingood och jag undrar om det är möjligt att göra på något annat sätt?
  0 svar · 206 läst
 9. LoweW
  13 apr

  Eljämförelsen

  LoweW: [citat] Nej, det har du ju rätt i. Det kan bli väldigt missvisande om vissa räknar med moms och andra inte. Jag tycker det hade varit intressant att se ungefär hus stora hushåll ”kan bli” innan dom uppgraderar.
  5 svar · 731 läst
  ·
 10. U
  9 apr

  Maskering av bifogade dokument

  Unikt namn: Det enklaste sättet att bara öppna dokumentet på mobilen & ta en skärmdump (volym ner + power på Samsung) Sedan kludda över det som är känsligt med det inbyggda ritverktyget i mobilen. [bild] Men beroende på dokumentens beskaffenhet så går det ofta att med Google fylla i luckorna och lägga puzzlet om vilka ärendet gäller och vem TS sannolikt är, trots att det absolut uppenbara
  1 svar · 604 läst
  ·
 11. Per Eskilsson
  6 apr

  Placering av annonser

  Per Eskilsson: Fixat
  1 svar · 476 läst
  ·
 12. G
  27 mar

  Arboga pelarborrmaskin

  Grubbheden: Jag behöver en drev till min borrmaskin?
  0 svar · 506 läst
 13. Tomtom79
  26 mar

  Alternativ till inplannerad resa

  Tomtom79: Man kan ju sikta på att ta sig till Rödby i Danmark. Färjan över till Puttgarden (shoppingbiljett) brukar kosta några hundringar så kan vara värt att chansa. Alternativt förbeställer man den sprit man vill ha i bordershopen och sen kör du över ensam, lastar in och kör tillbaka. Man gör den shoppingturen på 2-3 timmar om man förbeställt. Sen kan ni fortsätta nöjesresan i Danmark.
  16 svar · 987 läst
 14. P
  21 mar

  Hur får man bort Byggahus från en dator?

  Pin: [citat] Om hon är intresserad av Byggahus eller inte har inte med risken att vara inloggad på hennes dator att göra, men du känner din dotter bäst själv (y)
  11 svar · 1,4k läst
 15. L
  20 mar

  Pop up, reklam

  laseryxa: Slaskinlägg för stt slippa polestar-popup
  20 svar · 1,8k läst
  ·
 16. Johannes Karlsson 1985
  20 mar

  Bosch PFS 5000

  Johannes Karlsson 1985: Hej Tänker köpa mig ett hus där en heldel målning av tak, foder, o lister behöver målas. någon som har erfarenhet av elektrisk målarspruta?
  0 svar · 535 läst
 17. R
  13 mar

  Funktionsförsalg: ångra gilla eller annan markering

  Ripley: Lysande! Tack för hjälpen. edit: jag kollade just min profil och jag har visst reagerat på, gissningsvis gillat, 50 inlägg
  2 svar · 629 läst
 18. Per Eskilsson
  13 mar

  Markering av bra inlägg ….

  Per Eskilsson: Tack för feedback. Önskemålet att kunna spara inlägg och kanske även andra typer av sidor har varit uppe tidigare. Vi har precis påbörjat ett uppgraderingsprojekt av vår forumprogramvara och den funktion som du efterfrågar tror jag finns med där.
  1 svar · 505 läst
 19. T
  11 mar

  Laga hål i båt.

  TommyC: Jaha, är det bara vid hudkontakt som epoxy är farligt? Det visste jag inte. Att styren är farligt är självmarkerande genom den vidriga stanken. Då är det kanske bara priset som är anledningen till att inte använda expoxy där polyester fungerar.
  16 svar · 1,2k läst
  ·
 20. Centano
  10 mar

  Getingbo?

  Centano: Skulle kanske kunna vara larver från murargeting eller murarbi.
  1 svar · 687 läst
  ·
 21. Ulf Aronsson
  8 mar

  Marmorskiva

  Ulf Aronsson: Hej medlemmar. Går det att få bort dessa märken med slipning eller annat sett? [bild] [bild]
  0 svar · 611 läst
  ·
 22. Danieldndnbd
  2 mar

  Svets /metall konstruktioner. Svets m.m

  Danieldndnbd: [citat] Tack!
  8 svar · 1,1k läst
 23. R
  25 feb

  Kan inte klistra in länkar?!!

  rolflidvall: [citat] Troligtvis den här: https://support.google.com/chrome/thread/151525977?hl=en Så här ser min workaround ut: 1. Kopiera länken i Chrome och klistra in den i en texteditor. 2. Kopiera in en annan slumpmässig länk, eller text, för att få bort den första länken från minnet ("urklipp"). 3. Kopiera länken från texteditorn. 4. Nu går det att klistra in den.
  6 svar · 771 läst
 24. Tokslut
  20 feb

  Kan inte gilla inlägg längre

  Tokslut: [citat] Jag tänkte vafan å gick till appstore för att ta hem en annan webbläsare. Men de krävde långt nyare op för att fungera, så det sket sig helt med gamla 4an :(
  4 svar · 925 läst
 25. M
  11 feb

  Fastighetsbeteckning

  Manfreds: [citat] Ungefär lika svårt att komma ihåg och att hitta som ett personnummer, kanske lite lättare t.o.m:D Fastighetsbeteckningen finns ju på typ hundra olika ställen känns det som, varav vissa inte kräver inloggning, Eniro/hitta som exempel. Även på Skatteverket framgår den såklart. Kan folk inte bilens reg-nr heller?
  1 svar · 793 läst
 26. snuttjulle
  9 feb

  Reklam är bra.. men tråkigt om det hela tiden stör..

  snuttjulle: Skönt att se att det inte bara är jag som reagerat på denna dåligt designad reklam eller om det är så att sidan inte fixar detta. Det hoppar och flyttar sig när man lagom börjat läsa något och försöker klicka på en länk. Förstår oxå att reklam behövs och kör inte med adblocker för att någonstans måste pengar in men ställ då krav på att all reklam ska ha ett format som
  2 svar · 996 läst
 27. Nötegårdsgubben
  3 feb

  Lätt att ta reda på medlemmars identitet

  Nötegårdsgubben: [citat] :crysmile::rofl::crysmile: Det var jag faktiskt övertygad om att du hade knäckt, eller i alla fall att du skulle gjort det om du försökt.
  15 svar · 2,0k läst
 28. T
  31 jan

  Att hitta rätt utbildning

  Toly: Tack Hans G2. En ännu enklare fråga. Eftersom jag har byggt mitt hus och gåt igenom all moment som ingår i byggtekniken osv, finns det ngn lättare utbildning? I fall man vill inte satsa 3 år på en ambitousa studier? kan man ta det i form av olika kurser?...Tack igen.
  2 svar · 927 läst
 29. 3D Anders
  31 jan

  3D scanna hus med iOS LiDAR

  3D Anders: [citat] Det går alldeles utmärkt ☺️ 3D Scanner App exporterar DAE format som du kan importera direkt till SketchUp. Lycka till! Kolla gärna in vår youtube kanal för flera videos om ämnet: https://youtube.com/channel/UCYBVkV6JkUyw4cit7MrsG9w
  2 svar · 1,4k läst
  ·
 30. K
  28 jan

  Editera inlägg forum

  Kane: Under de 3 prickarna längst ned till höger finns "Redigera". Men det är en tidsgräns på någon timme typ (vet inte exakta gränsen), så gamla inlägg kan man inte göra det på. Annars får man kontakta admin/moderator.
  1 svar · 770 läst
 31. J
  25 jan

  Hur man rensar datorn på ett säkert sätt utan att förlora viktiga filer

  jocek: Kaspersky Free har jag, funkar bra (popup varje dag att man skall köpa programmet dock) (edit:spelling)
  4 svar · 1,7k läst
Laddar...
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.