Byggahus.se

Det blir dyrare att annonsera på Hemnet

 1. Redaktionen
  På konsumentens sida Nivå 9
 2. K
  Medlem Nivå 8
  Förstår att priserna måste höjas då bolaget "bara" har en vinstmarginal på 25% och "enbart" gick med drygt 46 mkr i vinst under 2015.

  Kanske dags för konkurrensverket att granska hur konkurrensen egentligen fungerar på den marknaden?

  /Krille
   
 3. G
  Medlem · Nivå 8
  Jag kan verkligen inte förstå varför det ska vara en separat prislista? det borde ju ingå i mäklararvodet - det ligger ju i mäklarens intresse att bostaden ska annonseras där?
   
 4. G
  Anonym
  Vansinne! Ännu ett sätt att spå på de ökade bostadskostnaderna. De har INGA extra kostnader att lägga upp på hemnet. INGA! (eller har de egna fotografer som far runt?) utveckling av sidan? nja tycker den har sett ut som den gjort de senaste tiden. F.ö. är de några andra än mäklare som lägger upp annonser där? Ännu ett sätt att pungslå kunderna (säljarna)
   
 5. H
  Medlem · Nivå 8
  De nya ägarna (General Atlantic) ser nog sin chans att tjäna mer pengar än tidigare majoritetsägarna Swedbank och Svensk fastighetsförmedling. Höjningen spelar nog för majoriteten ändå ingen roll.
   
 6. thomas33
  Renoverare · Nivå 15
  Då är det bara för Blocket Bostad att tacka, för det kommer säkert att bli en och annan som annonserar enbart där och inte på Hemnet, nu när det är brist på hus/lägenheter till salu.
   
 7. O
  Medlem · Nivå 6
  Procent på utgångspriset?? Har de högre kostnader om det är högre utgångspris?
   
 8. thomas33
  Renoverare · Nivå 15
  Du får givetvis bättre himmel och snyggare fakebrasa när du betalar mer. :D