Byggahus.se

Avslutad: Vinn en kraftig byggplatsradio med bluetooth

 1. B
  Medlem Nivå 3
  Proffsmagasinet har mellan 25 000 och 39 000 produkter enl sin hemsida. Fast är något utsålt som ligger kvar kan det lika gärna var 24 999 eller 24 783 st produkter kvar. Har det kommit till en produkt sedan texten uppdaterades så kan det vara 39 001 produkter.

  Jag behöver en bra radio för att jag hör så förbålt dåligt!
   
 2. A
  Hobbysnickare · Nivå 3
  Svar: Proffsmagasinet har 23 932 produkter i sitt sortiment i skrivande stund (2019-10-07 kl 19:20).

  Motivering:
  Jag har en hembygd byggradio som levererar hyfsat ljud men är väldigt tung och klumpig så det vore kul att uppgradera kvalitén och samtidigt få ner storleken på radion så den blir lättare att ta med sig till alla kommande projekt som planeras. Med HiFi-ljudet i denna radio skulle renoveringen på landet gå som en dans och eftersom den är vattentålig så kan jag använda den ute för mina utomhusprojekt och då samtidigt underhålla mina grannar med min dans.
   
 3. Tobbe sextorp
  Husägare Nivå 2
  Svar 39 000 produkter

  Hade varit perfekt till dom kommande projekten då den nuvarande gav med sig i loge/garage projektet.
   
 4. F
  Husägare Nivå 1
  Produkter i sökfält: 40 000 st
  Produkter i meny: 24 062 st men fler om man klickar vidare

  Och varför önskar jag då en sådan pjäs? Jo, för fem år sedan flyttade jag och familjen till hus. Som glad amatör renoverade jag ett rum och kontrasten blev extremt tydlig mot det gamla. Bestämde mig för att ”nu tar jag hela jäkla huset”... 5 år senare håller jag ännu på. Har inte haft en byggradio på hela tiden och mina Peltor med radio har gett upp sedan länge. Dock har det blivit en del verktyg på vägen och denna TSTAK-radio hade passat bra. Dock inte enbart ur motivationshänseende att lyssna på musik utan även att kunna ladda sina Dewaltbatterier. Med eller utan denna så kommer jag ändå renovera vidare för huset skall bli klart
   
 5. H
  Medlem Nivå 1
  Proffsmagasinet har 40 000 st produkter på deras hemsida.

  Min motivering är att dewalt’s byggplatsradio helt enkelt inte kan hamna hos några för produkten bättre lämpade personer än hos mig och min kollega. Vi är två stycken snickare som spenderar halva vår vakna tid på en byggarbetsplats som helt saknar en byggplatsradio. Så kan vi väl inte ha det?;)
   
 6. M
  Medlem Nivå 1
  39000 produkter tror jag. Lite motstridiga uppgifter.

  Har byggt nytt hus till mig och min sambo förra året och min käre far har lagt otroligt många timmar här åt oss, och tvingade oss till att hämta vår gamla stereo och sätta in, men den klarade inte riktigt byggmiljö och gav upp efter ett tag.. men nu är det deras tur att bygga inom det snaraste, så hade så gärna velat ge honom ett byggstereo från grymma dewalt som ett litet tack, som dessutom utan tvekan fixar både byggdamm och en å annan skvätt färg
   
 7. Bästa svaret

  A
  Hobbysnickare · Nivå 3
  Efter att ha kontrollräknat produkterna så konstaterade jag att jag hade räknat fel så här är mitt slutgiltiga svar.

  Svar: Proffsmagasinet har 40 000 produkter i sitt sortiment i skrivande stund (2019-10-08 kl 21:25).

  Motivering:
  Jag har en hembygd byggradio som levererar hyfsat ljud men är väldigt tung och klumpig så det vore kul att uppgradera kvalitén och samtidigt få ner storleken på radion så den blir lättare att ta med sig till alla kommande projekt som planeras. Med HiFi-ljudet i denna radio skulle renoveringen på landet gå som en dans och eftersom den är vattentålig så kan jag använda den ute för mina utomhusprojekt och då samtidigt underhålla mina grannar med min dans.
   
 8. T
  Medlem Nivå 2
  Då det varierar och står olika så skriver jag ändå 39000.

  Med musiken i bakgrunden kommer byggandet gå som en dans. Både kalla och varma dagar så blir det betydligt skönare med ljuv musik som strömmar.
   
 9. A
  Medlem Nivå 1
  Om jag kan söka bland 40 000 produkter så utgår jag ifrån att de har så många. ;)

  Fy fasen vad min manliga kollegor kommer bli avundsjuka på den här coola apparaten. =) Alltså, allt som står DeWalt på är ju bäst. Älskar min skruvdragare från DeWalt och tror den behöver en kompis i byggdammet.
   
 10. Kimbj
  Medlem Nivå 1
  Svar: 39 000 produkter

  Motivering: Vi har ganska precis köpt en liten hästgård utanför stan med noll erfarenhet. Det är väldigt mycket att göra både i hus och ladugård. Det skulle vara otroligt trevligt att ha musik i bakgrunden av en byggplatsradio när det byggs istället för de sprakiga hörselkåporna.
   
 11. Tony Berg
  Medlem Nivå 1
  Hej!
  Finns 40 000 produkter att söka, enligt söklisten på er hemsida just nu.

  Jag vill vinna eftersom jag nog inte kan leva utan en kvalitetsradio som DeWALT byggradio med Bluetooth, USB o laddare till mobilen! :D

  Vänliga Hälsningar
  Tony Berg
   
 12. G
  Medlem Nivå 1
  39000 produkter

  Klart man behöver en kraftfull radio så man streama bygg ljud så det låter riktigt som man jobbar.... :D
   
 13. S
  Självbyggare · Nivå 5
  Onsdagen 9 oktober kl 20:16 hade Proffsmagasinet.se. 24347 produkter i sitt sortiment.

  Jag har beställt från er förut och det har alltid gått smidigt. En bra högtalare som överröstar det man jobbar med är väl något som tilltalar dom flesta. Med lite musik känns även det mest monotona lite roligare. Den byggradio jag har börjar bli till åren och det skulle vara kul med lite mer moderna saker med blåtand. Speciellt inför kommande renovering av lantstället.
   
 14. T
  Medlem · Nivå 7
  Jag svarar 40000 produkter, för det är vad sökrutan brukar berätta för mig.

  Vi renoverar just nu ~270 kvadratmeter bostad (inte inräknat ekonomibyggnader, garage och annat som också kan få omvårdnad vad det lider) och själva har vi ingen form av musikanläggning på plats. Snickaren vi anlitar som hjälp har en liten radiopjäs från Clas i sjön där det gäller att inte stå på fel plats i rummet, för då sprakar det bara. En kraftig anläggning från DeWalt hade säkerligen glatt både oss och de snickare, rörmokare, plattsättare, elektriker, köksmontörer och andra som vi anlitar för att få hemmet i ordning.

  Och när vi inte river och snickrar så kan alltid fyraåringen få tillfälle att lyssna högt på sin favoritgenre: hårdrock. :cool:
   
 15. A
  Medlem Nivå 2
  Svaret är ju svårt och varierande. Nu står det 40 000 produkter.

  Håller på att göra ved och har ett antal kubik att få till. Lite underhållning på vägen är tacksamt. Dessutom är hösten regnig så DeWalten är nog den enda som fixar höstklimatet.