Byggahus.se

Alternativ till Kickspace

 1. A
  Medlem · 249 inlägg

  angelikaj

  Medlem
  Hej,

  Hade tänkt använda Kickspace som fläktelement i kökssockeln. Nu visade det sig att Kvänums sockel är endast 10cm och kvickspace vill ha minst 10cm +2,5cm tomrum ovan (totalt 12,5cm).

  Någon som vet en liknande produkt som får plats på 10cm?

  Tacksam för information
   
 2. Marlen Eskilsson
  Administrator · Skåne · 6 305 inlägg

  Marlen Eskilsson

  Administrator
 3. H
  Moderator · Stockholm · 43 186 inlägg

  hempularen

  Moderator
  Vi tittade också på kickspace när vi gjorde om vårt kök, men valde golvärme istället. Kickspace är ganska dyr, så rent ekonomiskt kan det löna sig att göra ett lite större ingrepp än man kanske tänkte sig från början, och fixa golvärme.
   
 4. MB77
  Medlem · Jönköping · 2 314 inlägg

  MB77

  Medlem
 5. pelpet
  Medlem · Dalarna · 9 877 inlägg

  pelpet

  Medlem
  Jag hade övervägt att beställa ett kamflänsrör från svenska kamrörsfabriken. Ett enmetersrör borde kosta en tusing ungefär. Sen några 12v-fläktar bakom den.
   
 6. A
  Medlem · 249 inlägg

  angelikaj

  Medlem
  Vi har en bostadsrätt som det skall användas i så den skulle kopplas till värmesystemet. Har fått svar att det ev kommer nya varianter som inte är så höga.
   
  • Laddar…
 7. D
  Medlem · Stockholmslän · 62 inlägg

  dudero

  Medlem
  Stämmer att det är 100 + 25 mm för att kickspace, och det krånglar till det med Ikeas nya stommar (och uppenbart andra). Vi löste det genom att såga ur botten på hörnskåpet där kickspacen sitter under och satt benen på max (100mm). Men det blev ändå lite pill för frontgallret bygger ca 105 mm, vilket vi löste genom att klippa bort ovankanten med plåtsax. Sen en sockel på var sida fäst i gallret. Sockel + galler lackade vi i samma färg som luckorna.

  Inloggade ser högupplösta bilder Logga in
  IMG_5663.JPG


  Ps. Köpte från England vilket var snabbt och smidigt och billigare. Dock ingick inte rumsteromstaten som verkar följa med när man handlar i Sverige.
   
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.