Byggahus.se
 1. Byggahus.se är oberoende på konsumentens sida Regler

Vi tävlar ut skruvdragarna från testet!

 1. Marlen Eskilsson
  Administrator · Skåne · 6 939 inlägg
  Vi har testat 6 st 12 V skruvdragare och nu tävlar vi ut dem till er medlemmar här i forumet, så att ni kan testa vidare dem där hemma.

  tavlar ut skruvdragare.jpg

  Så här tävlar du:

  Skriv ner dina idéer om vad du skulle vilja läsa mer om eller kunna göra här på Byggahus.se. Kanske har du själv gjort något intressant vid ditt hus som du vill att vi skriver om? Alla idéer är välkomna. Du skriver ditt tävlingsbidrag här i tävlingstråden.

  Vilka vinner?

  Vinnarna är de som har de bästa idéerna som vi vill göra något av.

  Vi har 6 stycken skruvdragare och vi kommer att rangordna idéerna. Bästa idén får den skruvdragare som fick högst betyg i testet, näst bästa idén får den som hade näst högst betyg i testet, och så vidare.

  Skruvdragarna är:
  • Ryobi R12DD-220S
  • Makita DF333DWAE
  • Hikoki DS 12DD
  • Festool TXS 2,6-set
  • Einhell TE-CD 12/1 Li
  • Bosch GSR 12V-15

  Läs testet och mer om skruvdragarna här: https://www.byggahus.se/test-6-skruvdragare-12v

  Tävlingen pågår till onsdag den 29 juni.

  Lycka till! :)
   
  Redigerat 22 jun 22:33
 2. P
  Medlem · Östergötland · 56 inlägg

  pixellegolas

  Medlem
  Jag skulle vilja bygga en fristående pergola som är snygg och enkelt att bygga ihop. Men trycker det är svårt med bygglovsregler så lite kring det skulle uppskattas också
   
 3. H
  Husägare · Mantorp · 2 inlägg

  Hujje69

  Husägare
  Är mycket diskussion om solpaneler och batteriladdning nu när elpriset skenar okontrollerbart i samhället. Vill läsa om hur det fungerar i praktiken och tips och ideer vid installation mm.
   
 4. P
  Husägare · 5 inlägg

  Paulroos

  Husägare
  Skulle gärna läsa om följande

  1 Energi renoveringar, hur man går tillväga, var mab börjar, vilka som är lönsamma att göra, för och nackdelar m.m. tex fönsterbyte, tilläggsisolera vind och fasad, ftx agg, byta av värmesystem

  2 Juridik kring offerter, kontrakt, fastpris, löpande, äta m.m en guide hur man skall tänka lite kring olika sätt att handla upp hantverkare för de saker man inte kan/hinner/orkar göra.
   
 5. Edvhub01
  Medlem · 18 inlägg

  Edvhub01

  Medlem
  Jag avser sätta upp en laddare till elbil i garage. Känns som att fler och fler går i de tankarna. Jag hade velat läsa om hur det görs, vilka laddare som rekommenderas och vad man bör tänka på.
   
  • Laddar…
 6. J
  Medlem · Västra Götaland · 5 inlägg

  jk91

  Medlem

  Jag är intresserad av byggsats för eget vindkraftverk. Vilka regler finns? Vad ska man tänka på? Vilka varianter finns det? Vad kan och får man göra själv?
   
  • Laddar…
 7. C
  Elektroniktokig · Linköping · 199 inlägg

  Cerb

  Elektroniktokig
  Jag skulle vilja läsa mer om de vanligaste VVS jobben i hemmet.

  Upplever överlag att många är onödigt rädda att anta sig uppgiften om det just rör vatten och avlopp, så hur man utför byte av blandare, olika typer av kopplingar etc. tror jag hade vart en trevlig guide för många.
   
 8. J
  Medlem · 1 inlägg

  Joalca2

  Medlem
  Skulle vilja se lite idéer om smarta och gärna snygga lösningar i trånga hus/radhus. Sitter i kläm med att ha ett rum för lite så att två barn behöver dela och det håller max ett halvår till, sen måste nog frugan och jag förlyttas till ett sängskåp i vardagsrummet
  /Jonas
   
 9. H
  Medlem · 1 inlägg

  Hwall123

  Medlem
  Jag tycker det skulle vara roligt om Byggahus varje vecka gjorde en tråd för oss amatörfixare typ ”Veckans Uppmaning”, som exempel V.26: ~denna vecka uppmanar vi folk till att skicka bild på sin egengjorda sänggavel~ Då får man möjlighet att dela bilder på sin sänggavel och beskriva vad man gjort samt följa tråden och få idéer ifrån andra. Exempel v.27 organiserad förvaring, osv osv.
   
 10. J
  Medlem · 10 inlägg

  Jannak62

  Medlem
  Jag planerar att timra en bastu och det skulle vara intressant att läsa om timring.
   
 11. J
  Medlem · 10 inlägg

  J_HBG

  Medlem
  Veckans misstag vill jag läsa om - vad personen gjorde fel, hur de fixade till det, vad de skulle gjort från början istället, osv. Har renoverat två lägenheter och ett hus och jag kan skriver många böcker om mina misstag. Tänk om jag kunde läst igenom andras misstag så hade jag kanske sluppit upprepa någon av dem själv...
   
 12. F
  Medlem · 1 inlägg

  Feggekvirre

  Medlem
  Artiklar från medlemmar som i högsta möjliga mån själv producerat ett fackmannamässigt arbete i sitt hem. Syftar till att sprida kunskap och väcka idéer till oss alla. Allt mellan inbyggda hyllor till, det mer svårtillgängliga informationkällorna som ligger i tiden; egenproducerad energi.
   
  • Laddar…
 13. Putte1972
  Medlem · 3 inlägg

  Putte1972

  Medlem
  Hej. Skulle vilja se en vettig "snickeboa". Attefallsstorlek. Med smarta lösningar för förvaring av brädor på loftet, verktyg i smarta skåp, undanfällbara möbler. Kanske egen elförsörjning till belysningen och uppladdning av batteri till verktyg och trädgårdsredskap. Be folk skicka bilder på smarta lösningar och hitta den perfekta snickebon.
   
  • Laddar…
 14. lidholmen
  Medlem · 1 inlägg

  lidholmen

  Medlem
  Jag skulle vilja läsa mer om hållbar renovering. Hur man kan bygga och välja bra material ur miljösynpunkt, som ändå är ekonomiskt hållbart. Men även mer övergripande om projekt och idéer till hur man kan öka hållbarheten i sitt boende.
   
 15. H
  Medlem · Sverige · 2 393 inlägg
  Om det nu var 12V-maskiner så är det litet lustigt/trist att man inte tog med Milwaukee M12 FIWF-12. En riktigt stark ”stubby” dvs kort mutterdragare som med en enkel tillsats hexfäste blir en superstark skruvdragare med valbart moment upp till ca 340 Nm i tre momentsteg. En helt fantastisk maskin, jag har inget intresse att delta i utlottningen eftersom jag redan har denna.
  ___
  Noteras att Milwaukee M12 FIWF har ca 10 ggr större vridmoment än maskinerna som var med i testet. Grejen är att det funkar mycket bra i praktiken. Man kan tex köra grova Bigdog 10x140 på fullt blås och en standard torx-bit från Biltema kan köra ett dussin av dessa utan några som helst problem.
   
  Redigerat 22 jun 23:09
  • Laddar…
Vi vill skicka notiser för ämnen du bevakar och händelser som berör dig.