Byggahus.se

Vårgårdahus

 1. J
  Medlem Nivå 1
  Hej!

  Tack för hjälpen med funkishuset!

  Vi funderar även på Vårgårdahuset J-141f / Barn & Tonår. Är det någon som har erfarenhet av detta? Standard? Pris? Bilder etc?

   
 2. P
  Medlem Nivå 1

  Re: Vårgårdahus

  J-141f/Barn & Tonår hette tidigare Dungen 2. Ska dock döpas om igen då J-141f/Barn & Tonår inte är direkt tilltalande.

  Vi kommer att bygga just detta hus (bygglovsansökan lämnas in nästa vecka) under vinterhalvåret ( :-?). Vi tog dock endast "skalet" och ritade en egen planlösning samt fasader så att det passar oss perfekt. Ingen extra kostnad för detta  :) !

  De hus vi tittat, klämt och känt på innan vi bestämde oss för Vårgårda, samtliga med nyckelfärdigt nedre plan och oinrett övre plan, var Modulenthus, Smålandsvillan och Eksjöhus.
  Vårgårda var det som gav det mest gedigna intrycket, med mycket "trä-känsla". Vi har bott i ett äldre hus tidigare med timmerstomme så vi är lite petiga.

  Tycker att standarden är bra i Vårgårdas hus och man får mycket för pengarna. Tycker att en detalj som snedkapat och rötskyddat ändträ på fasadpanelen säger en hel del. Det är inte många hustillverkare som erbjuder detta (ingen av de som vi tittat på iaf).

  Kostnaden för vårat hus ligger på drygt 1 800 000:-. Priset är inkl. grund (platta med golvvärme), nf nedre plan, isolerat övre plan,badrum klart på övre plan samt tillval för ca 100 000:-.

  Hade gärna lagt ut några bilder men eftersom huset vi tittade på tillhör en annan familj så går det tyvärr inte. Kommer dock att lägga ut lite bilder på vårat när det drar igång.

  Kan inte annat än rekommendera Vårgårda Hus.

  Paccus
   
 3. TyraMyra
  Medlem Nivå 4

  Re: Vårgårdahus

  Hej, vi har bygger Dungen 3 just nu, också bara skalet, men instämmer med Paccus om att det känns gediget och vi har en mkt bra säljare som, trots att vi bygger själva, fortfarande engagerar sig i de små problem som alltid uppstår på vägen, både när det gäller ritningar och entreprenörer.

  Lycka till
   
 4. K
  Medlem Nivå 2

  Re: Vårgårdahus

  Hej! Vi ska bygga ett Ekängen 4.Vi väntar bara på det skriftliga bygglovet från komunen sen sätter vi spaden i jorden. Vi har oxå ritat om vår planlösning utan extra kostnad,vilket är Vårgårdas melodi, och det tackar vi för :). Var bygger ni ?? Vi skall bygga i fleninge utanför Helsingborg. Lycka till med byggandet
   
 5. TyraMyra
  Medlem Nivå 4

  Re: Vårgårdahus

  Vi bygger i Lindome, Mölndal :)

  Lycka till själva!
   
 6. E
  Medlem Nivå 1

  Re: Vårgårdahus

  Kaiser... detta hus har vi också planer på att bygga... vad fick ni ge för ert? Ändrade ni mycket?
   
 7. K
  Medlem Nivå 2

  Re: Vårgårdahus

  Hej EDW! För huset nyckelfärdigt 1968200 + avg och tomt så hamnade vi på ca 2,5 milj
  Vi ritade om hela huset :) , framförallt större badrum + lite annat.
   
 8. D
  Medlem Nivå 1

  Re: Vårgårdahus

  Hej!
  Vi kommer igång nu och ska bygga en Vårgårda Barn och tonår J-141 här i Hjo. Bygget räknas vara klart till slutet av april. Vi har gjort om ritningar en heldel och det kommer bli 5 sovrum i huset. Vi byggar även garage med ett sovrum och bad i. Det vi har ändrat mest är köket där vi ville kommer ifrån det traditionella. Detta ritade om av Vedum kök och bad och det känns kanon bra! :) Vi har även gjort om placeringen av ett badrum som kommer att var en-suite istället.

  Överhuvudtaget känns Vårgårdahus kanon bra. Hör av er om ni vill veta mer!
  /Dominic
   
 9. K
  Medlem Nivå 1

  vill ni länka till era hus?

  Nu var denna tråden lite gammal. SÅ jag undrar ni med era färdiga hus kan länka lite bilder??