1 341 063 läst ·
16 367 svar
1341k läst
16,4k svar
Vad blir det för mat?
Medlem
· Västernorrland
· 11 696 inlägg
Fast jag har alltid gjort löksåsen i samma panna som man steker fläsket i......den blir inte brun men inte heller kritvit. Då får man ju smak av fläsket också. Nån soya behövs inte alls.P Pappa1986 skrev:
Doppar rågbröd i det medan det är flytande, om nåt lämnar och stelnar kan det bredas på istället. Väldigt gott, brukar inte lägga nåt annat på smörgåsen som kan ta bort från den goda smaken av rågbröd och fettet.
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder
Inloggade ser högupplösta bilder
Logga in
Skapa konto
Gratis och tar endast 30 sekunder



